Címke: baleset
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.03.21

Összekapcsolódás az életért

Az Országos Rendőr-főkapitányság, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, és az Országos Kórházi Főigazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott Budapesten az intézet egyik vizsgálójában, a biztonsági öv és a gyermekülés használatának fontosságáról.
2023.03.14

Halálos közúti balesetet okozott – elítélték

A Kecskeméti Járásbíróság tárgyalás kitűzése nélkül (előkészítő ülésen) 1 év - végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett - fogházbüntetésre, valamint 1 év 8 hónap járművezetéstől eltiltásra ítélte azt az 56 éves kecskeméti férfit, akivel szemben halálos közúti baleset okozása miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség.
2023.03.13

Viharos idő –Elkerülhetőek a balesetek?

Bár ritka a szombati szélsőséges időjárás és még ritkább az olyan esemény, mint a tömegszerencsétlenséget okozó homokátfúvás, mégis több odafigyeléssel megelőzhetőek lennének az ekkora tragédiák. Kecskemét térségében és az Alföld egészén is érdemes odafigyelni – figyelmeztetnek a közlekedési szakemberek.
2023.03.07

Óvatlanul hajtott a vasúti átjáróba, a helyszínen szörnyethalt utasa

A Kecskeméti Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki autójával úgy hajtott be egy dűlőúton lévő vasúti átjáróba, hogy előtte nem győződött meg arról, hogy az átjáró felé vasúti jármű közeledik-e. Emiatt az átjáróban az érkező vonattal összeütközött. A baleset következtében a személygépkocsi utasa a helyszínen életét vesztette.