Címke: bemutató
Keresés
Dátum választó
Rendezés
668 találat
2024.03.11

Kiemelő: márciusi és áprilisi bemutatók a Ciróka Bábszínházban

Számos előadás várja az érdeklődőket március és április között a Ciróka Bábszínházban, ugyanis 5 előadás is megtekinthető lesz egyaránt, a 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztiválon. A Tavaszi Fesztivál mellett, pedig nemrégiben bemutatásra került a Só című előadásuk. Erről beszélt a KTV Kiemelő magazinjában Kiszely Ágnessel, a Ciróka Bábszínház igazgatója.
2024.01.17

Egyetemi nyílt nap bemutatókkal, kvízjátékokkal és CAMPUS-túrával

2024 első nyílt napja is nagy sikert aratott a Neumann János Egyetemen. Ezúttal is a CAMPUS épületében ismerkedhettek meg az érdeklődők az intézmény mindhárom karával, amelyek számos programmal és hasznos információkkal várták a továbbtanulni szándékozó középiskolás fiatalokat és szüleiket.
2023.11.17

Az élet kisebb és nagyobb csodáiról mesél a Ciróka legújabb előadása

Tiszavirág - Meg minden, ami véletlen eszembe jutott valakinek a születésnapján Ezzel a sokat ígérő címmel mutatják be szombaton a Ciróka Bábszínház legújabb produkcióját. Az elsősorban óvodásoknak szóló progresszív, kísérletező előadást Varsányi Péter írta és rendezte bábszínpadra. Mint megtudtuk, egy igazán örült, szabad és játékos darabra készülhet a közönség az élet apróbb és nagyobb csodáiról.
2023.10.13

TISZAVIRÁG meg minden, ami véletlen eszembe jutott valakinek a születésnapján

A Találtunk egy kalapot mesesorozat részeként, óvodásoknak szóló kistermi produkció lesz a Ciróka Bábszínház következő előadása. A Varsányi Péter rendezésében bemutatásra kerülő progresszív bábelőadás az élet kicsi és nagy, de mindenképpen fontos dolgairól szól. Az előadás az óvodás korosztály szemszögéből ábrázolja a világot, amelyben a látszólag apró dolgok ugyanolyan jelentőséggel bírnak, mint a legnagyobbak.
2023.07.22

Teqball bemutató az Árpádvárosban

Mi az a teqball? Hogyan és miért hajlított asztalon kell játszani? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak azok, akik részt vettek a mai (szombat) teqball bemutatón az árpádvárosi játszótéren. A programot az idősebbek részére ingyenes egészségügyi szűrővizsgálat egészítette ki.