Címke: bemutató
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2023.04.17

Bemutatták a Mélymerülés Utcalap legújabb számát

A Mélymerülés Utcalap eladásából származó bevétel most egy nem mindennapi helyzetbe jutott család sorsának enyhítését szolgálja. Egy olyan családnak segítenek, aki az elmúlt négy évben veszítette el két kisfiát és most is nagyon nehéz helyzetben vannak. A gyerekek ápolása és temetése miatt kényszerültek hitelt felvenni. Családi támogatásra nem számíthatnak. Az apa régóta dolgozik egy helyi […]
2023.02.16

Az elfogadásra tanít a Ciróka új előadása

Szombaton mutatta be a Ciróka Bábszínház társulata az évad legújabb előadását, az Egyszem, Kétszem, Háromszem című darabot Fodor Orsolya rendezésében. A pályakezdő alkotónak ez a második kőszínházi rendezése, ami egy rendkívül érzékeny témát, a kirekesztést, a csúfolódást dolgozza fel a mese nyelvén, sok-sok humorral fűszerezve.
2022.11.26

Elítélhető-e az önérdekű boldogságkeresés?

Felkavarodott az állóvíz a Kelemen László Kamaraszínház színpadán péntek este – igaz, csak a történet szerint. A teátrum Ivan Szergejevics Turgenyev legjelentősebb színpadi művét, az Egy hónap falun című előadást mutatta be, a nézők Mészáros Tibor rendezésében láthatták a boldogságkeresés olykor elítélhető, máskor szívet melengető formáit bemutató darabot.