Címke: Bodrozsán Alexandra
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2022.12.15

Petőfi Sándorra emlékeztek a megújult Petőfi Parkban

Petőfi Sándorra emlékeztek, a költő szobránál, a róla elnevezett parkban ma (csütörtök) délután. A Vásárhelyi Pál Általános Iskola növendékeinek hagyományos megemlékezését ma már megújult környezetben szervezhették meg, hiszen elkészült a Petőfi Park körül a védőkerítés is.
2022.11.30

Nemcsik Mátyás: „Bodrozsán színt vallott”

"Bodrozsán Alexandra színt vallott, világossá tette, hogy ahogyan eddig is, most is a DK-s Gyurcsány Ferencet szolgálja" - ezt Nemcsik Mátyás fideszes önkormányzati képviselő mondta Bodrozsán Alexandra coming outjáról. A baloldali politikus kedden jelentette be Facebook-oldalán, hogy 6 év után kilép a Momentumból és a Demokratikus Koalíció közösségében folytatja munkáját. A témában meg szerettük volna szólítani Bodrozsán Alexandrát, azonban a baloldali politikus nem adott interjút a Kecskeméti Televíziónak.
2022.11.30

Bodrozsán Alexandra nyilatkozata pártváltásáról

Bodrozsán Alexandra, Petőfiváros önkormányzati képviselője november 29-én bejelentette, hogy elbúcsúzik a Momentumtól, és belép a Demokratikus Koalícióba. A politikus a Kecskeméti Médiacentrum megkeresésére nem állt kamera elé, de az alábbi nyilatkozatot küldte.