Nemcsik Mátyás: „Bodrozsán színt vallott”

2022. 11. 30., 16:21
"Bodrozsán Alexandra színt vallott, világossá tette, hogy ahogyan eddig is, most is a DK-s Gyurcsány Ferencet szolgálja" - ezt Nemcsik Mátyás fideszes önkormányzati képviselő mondta Bodrozsán Alexandra coming outjáról. A baloldali politikus kedden jelentette be Facebook-oldalán, hogy 6 év után kilép a Momentumból és a Demokratikus Koalíció közösségében folytatja munkáját. A témában meg szerettük volna szólítani Bodrozsán Alexandrát, azonban a baloldali politikus nem adott interjút a Kecskeméti Televíziónak.

Nemcsik Mátyás hangsúlyozta: Bodrozsán ezzel a lépéssel világossá tette, hogy melyik értékrendet próbálja megjeleníteni Kecskeméten.

Mire is gondolunk itt? Egyértelműen a szankciókra. Hogyha ők lennének hatalmon, akkor tulajdonképpen se energiánk, se fűtésünk, se áramunk nem lenne itt, Kecskeméten sem és az országban sem. Ezeket a szankciókat egyértelműen visszautasítjuk itt, Kecskeméten is. Ezen kívül pedig fontos megjegyezni, hogy a dollárbaloldal helyi üdvöskéje, Bodrozsán Alexandra mostantól ezeket az embereket próbálja itt, Kecskeméten képviselni
— fogalmazott a fideszes önkormányzati képviselő.

Nemcsik Mátyás arra is kitért, hogy tavasszal az ország, így Kecskemét választópolgárai egyértelművé tették, hogy nem kérnek ebből a fajta politizálásból. Egyértelművé tették, hogy nem a DK útján kell haladnia Magyarországnak. A képviselő beszélt a Momentum jelenlegi kecskeméti helyzetéről is.

Kijelenthető, hogy a Momentum itt, Kecskeméten egyértelműen lehúzhatja a rolót, hiszen két képviselőjük volt eddig, most már nulla képviselőjük van a kecskeméti közgyűlésben. Korábban Vancsura István volt, aki távozott a Momentumból, most pedig Bodrozsán Alexandra ült át egy másik pártba. Innentől kezdve megszűnt létezni Kecskeméten a Momentum
— mondta Nemcsik Mátyás.

A képviselő elmondta, hogy Kecskeméten a Fidesz-KDNP-vel a nemzeti érdekeket képviselik, szeretnék az országot megvédeni a szankciós politikától, illetve szeretnék, hogy gazdaságilag a magyarok biztonságban legyenek.