Címke: csomópont
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.09.12

Mire kell figyelnünk az Izsáki és Dózsa György út csomópontjaiban?

Augusztus végén megindulhatott a forgalom az Izsáki úton és a Dózsa György úton, szeptember elsején pedig megtörtént a közlekedési főpróba, viszont sokan azóta se szokták meg az új szabályokat. A felújítással érintett útszakaszon leginkább a csomópontokban vannak korlátozások, amelyekre érdemes figyelni a balesetek elkerülése érdekében. Most a volt Hullám vendéglő melletti kereszteződést vettük górcső alá.
2023.07.20

Jól halad Hetényegyháza bekötése az M5 autópályába

Jól haladnak a kivitelezési munkálatai annak a 2,2 kilométer hosszú, 6 méter széles útnak, mely – túl azon, hogy összekapcsolja Hetényegyházát az autópályával - tehermentesíti is az eddig egyetlen, Kecskemétre bevezető utat és a sutusfalui körforgalmat. Mindezt a mai (csütörtök) napon mutatták be a sajtó képviselőinek.
2023.04.06

Hármas átadó ünnepet tartott Ballószög

Három fontos projektnek is ma tartotta közös átadó ünnepségét Ballószög Önkormányzata. A településen a nemrég megvalósult Bem-Dózsa utcai csomópont fejlesztésnek, egy új autóbuszöbölnek és az általános iskola új ebédlőjének is örülhetnek a helyiek. A fejlesztések értéke meghaladja a 170 millió forintot.
2023.03.10

Jelzőlámpa lesz a Kiskőrösi útnál

Jelzőlámpás irányítást kap Kecskeméten a Kiskőrösi út és a Könyves Kálmán körút kereszteződése. A csomópontfejlesztést és forgalomirányítást a Helvéciára vezető út felújítása és az amiatti várható forgalomnövekedés is indokolja.