Címke: diákolimpia
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.05.04

Több mint 50 nevezővel, hat korosztályban zajlott le a megyei Tenisz Diákolimpia

A Tenisz Diákolimpia Bács-Kiskun vármegyei döntője Kecskeméten került megrendezésre szerdán. A versenyre több mint 50-en neveztek a különböző általános és középiskolákból. A megmérettetést 6 korosztályban, A és B kategóriában rendezték meg. A kecskeméti indulókon kívül bajai, kiskunfélegyházi, bácsalmási, kerekegyházi nevezők is voltak - tájékoztatta szerkesztőségünket Csávás István, a Magyar Tenisz Szövetség Bács-Kiskun vármegyei elnöke.
2023.03.31

Kecskemét ad otthont a Kosárlabda „B” Diákolimpia® országos döntőjének

Pénteken délután nyitották meg a Kosárlabda Akadémián a 2022/2023. tanév Kosárlabda „B” Diákolimpia® V-VI. korcsoport országos döntőjét. Az eseményt március 31. és április 2-a között rendezik meg, a mérkőzéseknek az akadémia mellett a Neumann János Egyetem Tőrös Olga Sportcsarnoka ad otthont.
2023.02.01

Sportmagazin: kecskeméti röplabda sikerek az országos diákolimpia döntőjében

Kecskeméti sikerekkel zárult a január végén Békéscsabán megrendezett V.-VI. korcsoportos Országos Diákolimpia Döntője röplabda sportágban. A lányok között a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium csapata első, míg a Kecskeméti SZC Kandó Kálmán Technikum fiataljai a harmadik helyen végeztek. A két felkészítő testnevelő volt a KTV Sportmagazinjának vendége.
2023.01.30

Bolyais bronzérem az országos kosárlabda diákolimpián

A legidősebb korosztályok „A” kategóriás kézilabda és kosárlabda országos döntői zajlottak a hétvégén. Az V-VI. korcsoportos kézisek Tatán és Tatabányán, a kosarasok pedig Miskolcon csaptak össze. A kézilabdás aranyérmek Siófokra és Fonyódra, a kosárlabdások pedig Szombathelyre és Pécsre kerültek. A kecskeméti Bolyai János Gimnázium kosaras fiúi bronzéremmel tértek haza, Ladovszky János az all star csapatba is bekerült.