Címke: Dr. habil Fülöp Tamás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5253 találat
2024.01.17

Egyetemi nyílt nap bemutatókkal, kvízjátékokkal és CAMPUS-túrával

2024 első nyílt napja is nagy sikert aratott a Neumann János Egyetemen. Ezúttal is a CAMPUS épületében ismerkedhettek meg az érdeklődők az intézmény mindhárom karával, amelyek számos programmal és hasznos információkkal várták a továbbtanulni szándékozó középiskolás fiatalokat és szüleiket.
2023.09.04

Ahol a holnap születik - Tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés a Neumann Egyetemen

Közel 2.000 hallgató kezdte meg tanulmányait a Neumann János Egyetemen. Ma délelőtt tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés keretében köszöntötte az intézmény vezetősége a gólyákat. Dr. habil. Fülöp Tamás rektor köszöntőjében kiemelte: az elmúlt évek legsikeresebb felvételi kampányát tudhatják maguk mögött, a hallgatói létszám növekedése azt jelzi, egyre vonzóbb az egyetem, a helyiek körében is.
2023.08.23

Megkezdődött a matematikát, fizikát és informatikát oktatók országos konferenciája Kecskeméten

A Neumann év keretében a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara ad otthont idén a Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók 44. Országos Konferenciájának. A rendezvény egyik célja, hogy bővítse a felsőoktatási intézmények oktatóinak és kutatóinak ismereteit, egymás tudományos eredményeinek megismerése révén.