Címke: dr. Salacz László
Keresés
Dátum választó
Rendezés
251 találat
2023.03.09

Reagáltak az országgyűlési képviselők a Kecsup-botrányra

„Nem maradhat el a felelősségre vonás.” Így reagált dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő arra a hírre, miszerint a Kecsupot baloldali alapítványok egész sora, köztük a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány is finanszíroz a háttérből. Dr. Salacz László országgyűlési képviselő pedig azt mondta, sem függetlennek, sem objektívnek nem tekinthető ez a baloldali médium.
2023.03.08

A magyar nőt ünnepli Máday Norbert kiállítása

Megnyílt a Magyar nő – Két évszázad női portréi című kiállítás ma délután a Cifrapalotában. A Máday Norbert magángyűjteményéből összeállított tárlat a 18. század elejétől a reformkor és a szabadságharc időszakán keresztül egészen a dualizmus koráig tartalmaz többek között hölgy, nemesasszony, parasztasszony képmásokat. Ezenkívül a 20. század elejéről és a két világháború közötti időszakból is kerülnek bemutatásra kiemelkedő darabok. A megnyitó házigazdája Szemereyné Pataki Klaudia polgármester volt.
2023.02.24

Megrendítő megemlékezés a kommunizmus áldozatairól a Lestár téren

Megrendítő megemlékezést tartottak péntek délelőtt a kommunizmus áldozatairól a Lestár téri kopjafánál, az egykor ÁVH-központként működő, a népnyelv által "kékítő háznak" nevezett épület előtt. A KDNP által szervezett megemlékezésen dr. Latorcai Csaba miniszterhelyettes beszédében párhuzamot vont a kommunizmus és a jelenlegi nyugat-európai balliberális politika között.
2023.02.16

A mentőcsapatok megsegítésére buzdít a polgármester

„Kétszer ad, aki gyorsan ad” – írja közösségi oldalán Szemereyné Pataki Klaudia. A polgármester adakozásra szólít fel a Hírös Rescue Team, valamint az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület javára. A két önkéntes alapon működő szervezet a törökországi földrengés mentési munkálataiban vett részt. December Dr. Salacz László országgyűlési képviselő sietett a Hírös Rescue Team segítségére, melynek köszönhetően tudott most elutazni a csapat a bajba jutottakhoz.
2023.02.12

„Mi már tudunk úgy nézni, hogy ne lássunk” – Megérkeztek a kecskemétiek Törökországból

Itthon van a kecskeméti csapat, melynek tagjai a földrengés sújtotta Törökországban kutattak túlélők után. A reptéren magyar és török lobogóval, virágokkal várták a Magyar Református Szeretetszolgálat önkénteseit, köztük a Hírös Rescue Team-et. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és dr. Salacz László országgyűlési képviselő is fogadta a csapatot az eseményen.
2022.12.10

Örömvasárnap: Fellobbant a harmadik gyertya

Fellobbant a harmadik, az örömöt jelképező gyertya Kecskemét adventi koszorúján. A lángot Engert Jakabné alpolgármester, dr. Salacz László országgyűlési képviselő és Veres Márton, a Magyar Ifjúsági Konferencia elnöke élesztette fel.
2022.12.09

Évzárót tartott a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület

Péntek este tartották a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület évzáró ünnepségét a Kocsis Pál Iskola tornacsarnokában. A szervezet négy éve fogja össze azokat a sportegyesületeket, amelyek szolidabb anyagi támogatást élveznek. Az elmúlt négy évben tíz klub csatlakozott az ernyőszervezethez. Küzdősport-egyesületek, kézilabdások vagy akár futsalosok is a csapat tagjaivá váltak az évek során. Ma már több mint 700 fiatal sportolását támogatják.