Címke: drog
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1287 találat
2023.06.19

Kiskorúaknak is árulta a kristályt

A Kecskeméti Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki lajosmizsei lakásán egy éven át árulta a „kristály” fantázianevű kábítószert. A kábítószerből két 18 év alatti személynek is adott el.
2023.06.13

Ötöt fizet, hatot kap - lebuktak a drogkereskedők

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer kereskedelem miatt vádat emelt egy „kristállyal” kereskedő párral szemben, akik a vevőkörük megtartása érdekében rendszeresen „ötöt fizet, hatot kap” akciót tartottak.
2023.05.18

Bűnügyi felügyelet alatt kezdett drogot árulni

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy kiskunmajsai férfival szemben, aki a más ügyben elrendelt bűnügyi felügyelete alatt jövedelemszerzés céljából családtagjaival rendszeresen marihuánát és kristályt értékesített.
2023.04.21

15 éves vevője is volt a „kristály” kereskedőnek

A Kiskőrösi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy keceli férfival szemben, aki megélhetését kristály és crack fantázianevű dizájner drog árusításából biztosította. Kiskorú ismerőse is visszatérő vevője volt.