Címke: elfogás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.01.15

Elfogták a tolvajt, aki két adományboltba is betört

Azoktól lopni, akik segíteni akarnak másokon, a szokásosnál is megdöbbentőbb. Márpedig Kecskeméten ez a közelmúltban kétszer is előfordult, ezért a helyi rendőrök nyomozócsoportot állítottak fel annak érdekében, hogy mielőbb az ismeretlen elkövető nyomára bukkanjanak. Múlt pénteken tartóztatták le azt a tolvajt, akit hét bűncselekménnyel gyanúsítanak.
2023.12.12

Drogügy: több mint 200 rendőr csapott le egyidőben, 23 helyszínen

A Bács-Kiskun Vármegyei rendőrök a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Bűnügyi Támogató Osztályának munkatársainak, valamint a Baranya, Fejér, Csongrád-Csanád, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőreinek közreműködésével 2023. május 31-én hajnalban 23 helyszínen jelentek meg egyidőben.
2023.11.22

Kamionnal loptak 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint öt Pest vármegyei férfi több tízmillió forint értékben vitt el munkagépeket egy lajosmizsei telephelyről.
2023.11.10

Elfogták a szökött nőt

Az eljárást a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányág Bűnügyi Osztálya indította 2023. november 9-én, amikor a bűnügyi felügyelet helyéül kijelölt dunavecsei ingatlanban nem találták a nőt a körzeti megbízottak. A rendőrök adatgyűjtést végeztek és kiderült, hogy az asszony engedély nélkül távozott, valószínűleg Kecskeméten bujkál. A vármegyeszékhely járőrei keresni kezdték a körözött személyt és pár órával később el is […]
2023.10.24

Egy kecskeméti hotelben fogták el az embercsempészeket

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt a letartóztatását indítványozta négy külföldi állampolgárnak, akik a szerb-magyar államhatár közeléből 40 migráns személyt szállítottak egy kecskeméti családi házba, ahonnan őket – rövid elszállásolást követően – szállítottak volna tovább Nyugat-Európa felé.