Címke: fesztivál
Keresés
Dátum választó
Rendezés
551 találat
2024.02.19

Májusban újra CityRocks Kecskeméten, ezúttal fesztivállá bővülve

Ismét lesz CityRocks idén Kecskeméten. Míg 2019-ben egy óriás flashmob keretében zenélt Közép-Európa legnagyobb rockzenekara, addig most egy háromnapos fesztiválon tombolhatunk, melynek része lesz természetesen a 12 dalból álló közös fellépés is. Május 16. és 18. között vendég lesz a Tankcsapda, a Fish!, a Depresszió és a Mobilmánia Vikidál Gyulával. Egy mozgó kamiont is bevetnek a szervezők, amelyen mintegy hatvanan zenélnek majd, és Kecskemét ikonikus helyszínein megállva mini koncertet adnak.
2023.09.24

Színes programok, jókedv a Kadarka fesztiválon

A borús idő ellenére sokan látogattak ki szombaton is hetényegyházi Közösségi Házhoz, a Kadarka fesztiválra. Színes programok várták a helyieket és átadták a Hetényegyházáért díjat is, melyet idén az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület, illetve Dr. Törőcsik Kálmán háziorvos vehetett át.
2023.08.06

Jót bulizhattunk a JAZZFŐVÁROS fesztiválon

A zuhogó eső sem szeghette kedvét a jazz szerelmeseinek, a sátrakban is remek volt a hangulat szombat este a VII. JAZZFŐVÁROS fesztiválon. A koncerteket fedett helyen tartották meg, a közönségnek így sem lehetett oka panaszra. Fergeteges buli kerekedett a profi zenészeknek és a swing táncosoknak köszönhetően.
2023.08.05

Hajnalig szólt a jazz a szabadidőközpontban

A világhírű Sant Andreu Jazz Band, a házigazda Bohémok, Tom White & the Mad Circus és a Cafuné bossa nova zenekar is fellépett pénteken este a JAZZFŐVÁROS fesztivál második napján a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Bár már a csütörtöki nyitónapon is frenetikus volt a hangulat, ezt sikerült túlszárnyalni. Kapkodtuk a fejünket, hogy épp melyik színpadon jobb a buli.
2023.07.28

Újra itt a jazz Woodstock, jövő héten kezdődik az év bulija Kecskeméten

A jazz szerelmesei már számolják vissza a napokat, a swing táncosok csomagolnak, a szervezők gőzerővel készülnek, hisz jövő hét csütörtökön startol a régió legnagyobb és legkülönlegesebb szabadtéri klasszikus jazzfesztiválja, a VII. JAZZFŐVÁROS. Augusztus 3-a és 6-a között öt színpadon, tíz ország százhúsz zenésze szórakoztatja a közönséget, a 40 óra zene, a hajnalig tartó jam session bulik mellett azonban minden eddiginél több kísérő programra számíthatunk a szabadidőközpontban. Ittzés Tamás fesztiváligazgatót telefonon sikerült elérnünk, hisz ezen a hétvégén még a Csíki Jazz fesztiválon lép fel a Bohém Trióval.
2023.07.20

JAZZFŐVÁROS: a legkulturáltabb családi fesztivál

Ha valaki azt hiszi, hogy Kecskeméten csak homok van és nyáron máshová kell menni nyaralni, téved. A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a Domb Beachnél a tó mellett, fesztiválokhoz ideális füves-fás területen rendezik meg augusztus 3-6. között a régió legnagyobb és legkülönlegesebb szabadtéri klasszikus jazzfesztiválját. Zenei szempontból kifejezetten a klasszikus (táncolható) jazz jelenti a fesztivál arculatát, de abban a legszélesebb spektrumot fedi le. A programokról ma délelőtt számolt be Ittzés Tamás fesztiváligazgató egy rendhagyó és hangulatos sajtótájékoztatón.