Címke: FIDESZ-KDNP
Keresés
Dátum választó
Rendezés
14 találat
2024.06.10

A FIDESZ-KDNP jelöltjei szereztek többségét a kecskeméti közgyűlésben

Marad a FIDESZ-KDNP többség a kecskeméti közgyűlésben. Az egyéni körzetek többségét magabiztosan nyerték meg a kormánypártok képviselői. Jelentős fölénnyel hozta választókörzetét többek között Lévai Jánosné, Pászti András, Sipos László, dr. Papp Zoltán, Nemcsik Mátyás valamint új befutóként Gál Zsombor. Az ellenzéki képviselők közül Király József és dr. Tóth Szilárd valamint dr. Siposné Bodrozsán Alexandra szerzett mandátumot.
2024.06.10

Szemeryné Pataki Klaudia: ilyen hosszú ideig Kecskeméten nem szavaztak bizalmat egyetlen polgármesternek sem

Újra bizalmat szavaztak a kecskemétiek Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek a vasárnapi önkormányzati választásokon. 100 százalékos feldolgozottságnál majd hatezer szavazattal előzte meg a második helyen végzett Király Józsefet, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét. A győzelem pillanatában fogalmazta meg érzéseit régi-új városvezetőnk. Nézzék meg videónkat!
2024.06.09

A FIDESZ-KDNP jelöltjei nyerték az egyéni körzetek többségét Kecskeméten

Marad a FIDESZ-KDNP többség a kecskeméti közgyűlésben. Az egyéni körzetek többségét magabiztosan nyerték meg a kormánypártok képviselői. Jelentős fölénnyel hozta választókörzetét többek között Lévai Jánosné, Pászti András, Sipos László, dr. Papp Zoltán, Nemcsik Mátyás valamint új befutóként Gál Zsombor. Az ellenzéki képviselők közül Király József és dr. Tóth Szilárd valamint dr. Siposné Bodrozsán Alexandra szerzett biztosan mandátumot.
2024.05.08

A Kölcsey Kör következő vendége dr. Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkár

Értékek és érdekek: a magyar költségvetési politika íve. Ezzel a címmel rendezi meg következő pódiumbeszélgetését május 9-én a Kölcsey Kör Kecskeméti Tagozata. A meghívott vendé ezúttal dr. Banai Péter Benő a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára lesz.
2024.04.19

Nemcsik Mátyás reagált Dr. Siposné Bodrozsán Alexandra kijelentésére

A határon túli fiatalokba rúgott bele egy nagyot a gyurcsányista baloldal egyik képviselője Dr. Siposné Bodrozsán Alexandra. Többek között erről is beszélt Nemcsik Mátyás a Kecskeméti Televíziónak a csütörtöki Közgyűlés után. A helyi Fidesz-KDNP képviselője értékelésében hangsúlyozta, „amennyiben ez a Gyurcsány által vezetett baloldal kerülne hatalomra, sem fejlesztésekre, sem beruházásokra nem kerülne sor, csak a saját életük színvonalának növelésére”.
2024.04.19

"Semmi sem drága a kecskeméti baloldalnak a kasszakulcs megszerzéséért"

A közgyűlésen dr. Siposné Bodrozsán Alexandra kecskeméti gyurcsánypárti képviselő rúgott bele egy hatalmasat a városunkba érkező határontúli, magyar fiatalokba - többek között erről is beszélt Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő a Kecskeméti Televíziónak a csütörtöki Közgyűlés után. A helyi Fidesz-KDNP képviselője értékelésében hangsúlyozta, „amennyiben ez a Gyurcsány által vezetett baloldal kerülne hatalomra, sem fejlesztésekre, sem beruházásokra nem kerülne sor, csak a saját életük színvonalának növelésére”.