Címke: Fool Moon
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.12.07

A Fool Moon ad karácsonyi koncertet a főtéren

Advent második hétvégéjén is sok programot tartogat a Téli Csodaország és Kecskeméti Advent programsorozat Kecskemét főterén. Pénteken Kalmus Felicián cselló showját, szombaton pedig a Fool Moon zenekar karácsonyi  koncertjét is érdemes meghallgatni.
2023.08.13

A Fool Moon acapella énekgyüttes koncertje a Múzsában

A szegedi Fool Moon acapella énekegyüttes lépett fel július 14-én este a Kodály Nemzetközi Művészeti Fesztivál programjában a kedvelt kecskeméti szabadtéri koncerthelyszínen, a romkertben. Az Acapelland címet viselő programban magas szakmai színvonalon előadott könnyűzenei darabokat hallhatott a közönség.
2023.07.15

Ilyen volt a Fool Moon acapella énekgyüttes koncertje Kecskeméten

A szegedi Fool Moon acapella énekegyüttes lépett fel pénteken este a Kodály Nemzetközi Művészeti Fesztivál programjában a kedvelt kecskeméti szabadtéri koncerthelyszínen, a romkertben. Az Acapelland címet viselő programban magas szakmai színvonalon előadott könnyűzenei darabokat hallhatott a közönség. A koncert a Neumann Vibes sorozat részeként, a Neumann János Egyetem támogatásával a Hírös Agóra Kulturális Központ szervezésében valósult meg.