Címke: futsal
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.03.19

U17, U20: Nagy csaták és egy győzelem az MFA ellen

A 8. fordulóból elhalasztott összecsapásokat pótolták vasárnap az SG Kecskemét Futsal korosztályos csapatai a Magyar Futsal Akadémia ellen. Az U17 nagyot küzdött, ám pont nélkül maradt, míg az U20 hat góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.
2023.03.19

Szerdán tévés rangadó az MVFC ellen

A felsőházi küzdelmek 3. fordulójában az MVFC Berettyóújfalu vendégei lesznek a hírös városi futsalosok. A meccset szerdán az M4Sport is műsorára tűzi 18 órai kezdettel.
2023.03.03

Scoregoal: Dávid Richárd kétszer is betalált Izrael ellen

Hat gólt lőttünk csütörtökön Izraelben, ezzel megvan a második hely a vb-csoportban. Férfi futsalválogatottunk 6-1-re megnyerte izraeli világbajnoki selejtezőjét. A hat magyar gólból kettőt a Kecskeméten futsalozó Dávid Richárd jegyzett. Az egyiket megelőzően csapattársa, Pál Patrik adta a gólpasszt. Kedden a horvátokkal játszunk a debreceni Főnix Arénában.
2023.02.20

Scoregoal: válogatott meghívók érkeztek

Világbajnoki selejtezőkre készül február 25-től a magyar férfi futsalválogatott. Az SG Kecskemét Futsal csapatából hárman kaptak meghívást a nemzeti csapatba: Bencsik Roland, Biró Attila és Pál Patrik. A klub további két játékosa került még a tartalékok közé: Dávid Richárd és Rigó László.
2023.02.15

Scoregoal: nagy csata várható Debrecenben, a Magyar Kupában

A legjobb nyolc közé kerülés a tét pénteken az SG Kecskemét Futsal számára. A hírös városiak a hétfői, Nyíregyházán aratott sikerrel a bajnokságban biztosították 3. helyüket az alapszakaszban, ám a kupában ismét meg kell csillogtatni legjobb tudásukat.
2023.02.13

Scoregoal: az akarat és küzdés diadala Nyíregyházán

Kulcsjátékosait volt kénytelen nélkülözni sárga és piros lapos eltiltások miatt az SG Kecskemét Futsal alakulata a sorsdöntő alapszakasz zárófordulóban. A jelentősen megfiatalított kék oroszlánok azonban nagyot küzdve, végig irányítva a meccset behúzták a fontos győzelmet, és ezzel az alapszakasz 3. helyén zártak, így 4 egységet visznek magukkal a felsőházba.
2023.02.01

NBI-es klubvezetők találkozója Kecskeméten

“Pályán ellenfelek, pályán kívül egyenrangú partnerek!” – volt a szerdai munkaebéd jelmondta, amelyen dr. Vercz Tamás ügyvezető elnökünk meghívására nyolc NB I-es klub képviselői (Aramis SE, ELTE-BEAC, Haladás VSE, MVFC Berettyóújfalu, Rubeola FC, Újpest FC – 220Volt, Veszprém Futsal, SG Kecskemét Futsal) vettek részt a kecskeméti Vincent Restaurant and Pastry étteremben.
2023.02.01

Mánya: Örülünk, hogy ország-világ előtt mutathatjuk meg magunkat

Nyolc meccs óta nem talált legyőzőre az SG Kecskemét Futsal csapata, és ezen fordulók alatt is csak egyszer hullajtottak pontokat az Aramis SE elleni döntetlennel. A román válogatott Mánya Szabolcs úgy véli, minden adott ahhoz, hogy vasárnap a Berettyóújfalu elleni tévés meccsen (M4Sport+ / Duna World , 20:00) is ponttal, pontokkal gazdagodjanak.