Címke: gyilkosság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
121 találat
2023.11.24

Folytatódott a Silver-ügy

A Silver diszkóban dolgozó kidobók főnökét keverte gyanúba a ma kihallgatott egyik tanú a bíróságon. A 23 évvel ezelőtt történt emberölés ügyében zajlik a tárgyalás, melyen két biztonságist vádolnak egy fiatal fiú meggyilkolásával. A mai tárgyaláson felolvasták az áldozat édesanyjának vallomásait. Az iratokból kiderül, hogy fia utolsó szavai azok voltak hozzá, hogy „Hidd el, nekem van a legjobb édesanyám, nagyon szeretlek”. Majd elment otthonról bulizni, ám onnan sosem tért haza.
2023.06.27

Feltakarította a nyomokat, miután baltával kivégezte anyját a 14 éves fiú

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás miatt vádat emelt egy 14 éves fiúval szemben, aki tavaly decemberben Fülöpjakabon baltával megölte az édesanyját. Az ügyészség a fiúval szemben fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza.
2023.06.20

Letartóztatták a jánoshalmi gyilkosság gyanúsítottját

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 23 éves férfinak, akit emberöléssel gyanúsítanak. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. június 17-én éjjel bemászott egy 80 éves nő jánoshalmi otthonába, azért, hogy az értékeit megszerezze. Miután a nőt megölte, magához vette a televízióját, majd elhagyta a helyszínt.