Címke: Hajnalcsillag Tanoda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2023.11.23

Somogyi Tímea volt a KTV stúdiójának vendége

A Civil Kollégium Alapítvány a 2022-ben létrehozott Roma Női Civil Díjjal a legaktívabb roma nők munkáját szeretné elismerni. A zsűri díját ebben az évben Somogyi Tímea Anna, szociológus, a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület vezetője, és a 75 gyermek oktatását segítő kecskeméti Hajnalcsillag Tanoda alapítója kaphatta meg. Ő volt ma a KTV stúdiójának alapítóka.
2023.08.30

ÉlŐvíz - Bemutatkozik a Hajnalcsillag Tanoda

A Hajnalcsillag Tanodát a Kecskeméti Református Egyházközség hívta életre 2019-ben missziós céllal. Nehéz helyzetben élő általános iskolás gyerekekkel foglalkoznak, hitre, reményre, szeretetre, önuralomra, önbizalomra, életrevalóságra nevelik őket iskola után, délutánonként. Céljuk, hogy ők is átérezzék Isten átölelő szeretetét. A Műkertvárosban található tanoda működésében Isten a főszervező, mindenki más asszisztens. Az intézmény létrejöttéről, működéséről és saját elhívásáról mesélt az ÉlŐvíz vallási magazinműsor augusztusi adásában Bárdos Péterné Edit, a tanoda vezetője.
2023.08.23

Nagy Károly plébánost és a Hajnalcsillag Tanodát is megismerhetjük a ma esti ÉlŐvízben

Ma, szerda este 20:00 órától újra jelentkezik az ÉlŐvíz című vallási magazin a KTV-n. A mai adásban két történetet ismerhetnek meg. Beszélgetést láthatnak Nagy Károly plébánossal, aki ma már Budapesten szolgál, ám azelőtt hosszú évekig Kecskeméten hozott örömet a hívek szívébe. Bemutatjuk a Hajnalcsillag Tanodát is, melyet 2019-ben a református egyházközség hívott életre a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekek támogatására.