Kategória: Jótékonyság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
56 találat
2023.05.28

Rendkívül sikeres volt a VI. BringAuti Jótékonysági Kerékpáros Teljesítménytúra

137 bringás pattant nyeregbe szombaton, hogy letekerjék a VI. BringAuti Jótékonysági Kerékpáros Teljesítménytúra valamelyik távját a három közül. Az általuk befizetett regisztrációs díjakból, valamint az adományozók és a licitálók által adott összegből a nap végére 638.500 forint gyűlt össze, melyet a szervezők Autizmus Centrum és a „CSODABOGÁR” Nappali Intézmény javára ajánlottak fel.
2023.05.25

A BringAuti, és ami mögötte van II. rész

Három éve annak, hogy utoljára megrendezték BringAuti jótékonyági kerékpártúrát, így arra gondoltunk, nem árt felfrissíteni, miről is szól. És elmesélni azoknak, aki nem is tudták. Leültünk hát beszélgetni Soltész Veronikával, a BringAguti főszervezőjével, egy autista gyermek édesanyjával. De aztán a végeredmény sokkal több lett, mint egy kedvcsináló. Egy autizmussal élő fiatalember története, aki most érettségizik, és az ELTE-re készül. És a szüleié. És azoké, akik segítették őket, hogy idáig eljussanak. Azoknak, akik egy ebből nagyon sokat tanulhatnak, akár érintettek, akár kívülállók.
2023.05.23

A BringAuti, és ami mögötte van I. rész

Május 27-én, szombaton rendezik meg a VI. BringAuti Jótékonysági Kerékpáros Teljesítménytúrát. Mivel a pandémia miatt a legutóbbi eseményt három éve tartották, arra gondoltunk, felelevenítjük, miről is szól. És elmondjuk azoknak, akik még nem ismerik. Soltész Veronikával, a BringAuti megálmodójával és főszervezőjével beszélgettünk. Aztán olyan mély lett, hogy végül két részre bontottuk. Ez itt az első, kedvcsináló rész.
2023.04.28

Harsányi Zsuzsanna a jótékonysági koncertről és egészségnapról

Jótékonysági koncertet tart ma, és Egészségnapot is szervezett holnapra (szombat) a Kecskeméti Szent László Lions Club. Előbbi arról szól, hogyan segíthetünk másoknak, miközben kellemesen kikapcsolódunk, utóbb pedig arról, hogyan tehetünk magunkért: ingyenes látásvizsgálat, vércukor és vérnyomásmérés, diabétesz szűrés diatetikai tanácsadás várja a résztvevőket.
2023.04.24

Jótékonysági CSÍK Zenekar koncert

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2023. április 28-án 19.00 órától jótékonysági CSÍK Zenekar koncertet szervez a Hírös Agórában. A koncerten az együttes a fellépti díjából 1 millió Ft-ot, a Hírös Agóra a terembér jelentős részét felajánlotta a klub jótékonysági céljaira: a 2 éve a klub által létrehozott Érzékelések Kertje további szépítésére, gondozására és ingyenes szemszűrő programjaira.