Címke: Hirös Agóra
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1243 találat
2024.07.04

Propeller Tábor

Fúrnak, faragnak, sőt, még egyszerű áramkört is építenek azok a kisiskolások, akik a Propeller nevű táborban vesznek részt. A foglalkozásra azokat a diákokat várták, akiket érdekel a mérnöki szakma. Így igazi kis műszaki alkotók lehetnek egy hét alatt.
2024.06.27

Vita a Közgyűlésen

Vita alakult ki a Hírös Agóra Városházán történő terembérlése kapcsán a mai közgyűlésen. Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakcióvezetője kifogásolta azt, hogy a kulturális intézmény 44 alkalommal kap termet a Városházán. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester szerint, az Agóra nagyon színvonalas kulturális tevékenységet folytat egy nagyon komoly arculatváltással.
2024.06.12

Pokorny Lia

Álló ovációval hálálta meg a kecskeméti közönség kedden este, hogy Pokorny Lia megosztotta velük A majdnem tökéletes boldogság receptjét. A színésznő a Hírös Agóra nagytermében közel teltház előtt játszotta el önálló estjét, melynek ő maga a szerzője is, rendezője pedig Botos Éva.
2024.06.12

Foci EB Kecskeméten

Pénteken kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Kecskeméten több helyszínen óriáskivetítőn lehet majd nézni a meccseket kültéren és beltéren egyaránt. Összeszedtük, hova érdemes menni, ha nagyobb társasággal szeretnénk szurkolni.
2024.06.07

Zöld Piknik 2024

Zöld pikniket rendeztek a mai napon a Hírös Agóra előtti Deák téren. Az eseményen a gyerekek játékos formában tanulhattak a környezetvédelemről, valamint átadták a környezetvédelmi alkotópályázat díjait is.
2024.05.27

Versmondók találkozója – 28. alkalommal

Az idén már 28. alkalommal hirdette meg a Hírös Agóra Ifjúsági és Kulturális Központ a versmondók találkozóját és annak döntőjét, a Versünnepet. A találkozóra összesen félezernél több jelentkezés érkezett az öt korcsoportban. Közülük összesen 102 versmondó jutott a mai döntőbe, ahol szakemberekből álló versmesterek csoportjai döntöttek minden korosztályban a kiemelt arany, arany, ezüst és bronz minősítésekről.
2024.05.24

300 nm-en zöldíti falát az Agóra

55 darab vadszőlőt ültettek el, 57 darab függesztéken pedig közel 800 méter drótkötél került fel a Hírös Agóra 25 méter széles falára. Mindezek révén egy körülbelül 300 négyzetméteres zöld falat alakítanak ki, amely egész évben díszíti majd az intézményt.
2024.05.22

Keresztény fotókiállítás a Hírös Agórában

A 2019-es csíksomlyói búcsúról, Ferenc pápa csíksomlyói látogatásáról és a Kárpát-medence más keresztény értékeiről nyílt fotókiállítás a Hírös Agóra aulájában. A határon túli amatőr és hivatásos fotósok munkáit felvonultató tárlat június 2-áig látogatható az Agóra nyitvatartási idejében.