Címke: Ittzés Tamás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1130 találat
2024.03.07

Világhírös Kecskemét - Csaknem 60 programmal vár a tavaszi fesztivál

Három nagyszabású néptáncelőadással, Cseh Tamás-koncertszínházzal, Bach-hangversennyel és bohém jazzel, Nagy István-kiállítással, három művészeti vásárral, a SZÍN-TÁR előadásaival és megannyi más programmal, összesen csaknem 60 eseménnyel várja látogatóit a 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál március 14. és április 14. között.
2024.02.28

Múzsa: jön az utolsó Bohém Fesztivál

Az idei, sorrendben 33. Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál lesz az utolsó. Erről beszélt a KTV Múzsa magazinjában Ittzés Tamás fesztiváligazgató. Mint a műsorból kiderült, a fesztivál befejezésének gondolta már több alkalommal felmerült, de a mostani döntés végleges. A már szintén hagyományossá vált nyári fesztivál azonban folytatódik.
2023.08.02

Jazztábor a Jazzfővárosban

Tánc, zeneelmélet, hangszeroktatás és énekórák várják többek között a résztvevőket az idei 3. Jazzfőváros Jazztáborában. Július 31-től egészen augusztus 6-ig tanulhatnak profi zenészektől, táncoktatóktól a lelkes táborozók.
2023.07.28

Újra itt a jazz Woodstock, jövő héten kezdődik az év bulija Kecskeméten

A jazz szerelmesei már számolják vissza a napokat, a swing táncosok csomagolnak, a szervezők gőzerővel készülnek, hisz jövő hét csütörtökön startol a régió legnagyobb és legkülönlegesebb szabadtéri klasszikus jazzfesztiválja, a VII. JAZZFŐVÁROS. Augusztus 3-a és 6-a között öt színpadon, tíz ország százhúsz zenésze szórakoztatja a közönséget, a 40 óra zene, a hajnalig tartó jam session bulik mellett azonban minden eddiginél több kísérő programra számíthatunk a szabadidőközpontban. Ittzés Tamás fesztiváligazgatót telefonon sikerült elérnünk, hisz ezen a hétvégén még a Csíki Jazz fesztiválon lép fel a Bohém Trióval.
2023.07.20

JAZZFŐVÁROS: a legkulturáltabb családi fesztivál

Ha valaki azt hiszi, hogy Kecskeméten csak homok van és nyáron máshová kell menni nyaralni, téved. A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a Domb Beachnél a tó mellett, fesztiválokhoz ideális füves-fás területen rendezik meg augusztus 3-6. között a régió legnagyobb és legkülönlegesebb szabadtéri klasszikus jazzfesztiválját. Zenei szempontból kifejezetten a klasszikus (táncolható) jazz jelenti a fesztivál arculatát, de abban a legszélesebb spektrumot fedi le. A programokról ma délelőtt számolt be Ittzés Tamás fesztiváligazgató egy rendhagyó és hangulatos sajtótájékoztatón.
2023.07.14

Jelentkezz önkéntesnek a JAZZFŐVÁROS-ra!

Várják a 14 éven felüli fiatalok jelentkezését az augusztus 3-án induló III. JAZZFŐVÁROS fesztiválra. Az önkéntesek részesei lehetnek egy fantasztikus bulinak, közben pedig letudhatják közösségi munkájukat is.
2023.07.13

JAZZFŐVÁROS: Kecskemétieknek kedvezményesen

Vízpart, fülbemászó jazzmuzsika, hideg sör és sok-sok kísérő program várja a családokat és a bulizni vágyókat augusztus 3-tól 6-ig a VII. JAZZFŐVÁROS fesztiválon, a szabadidőközpontban. Európa leghangulatosabb szabadtéri klasszikusjazzfesztiváljára a kecskemétiek kiemelt kedvezményt kapnak, azok pedig, akik indulnak a rendezvény valamely sportversenyén, ingyenesen vehetnek részt a napi bulin a Mozogj és fesztiválozz! szlogen jegyében – tudtuk meg Ittzés Tamás fesztiváligazgatótól.
2022.12.26

A Keeper of the Flame díjas Ittzés Tamás a Múzsában

Különleges elismerésben részesült néhány hete Ittzés Tamás, a kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band vezetője. Németországban átvette a Keeper of the Flame díjat, melyet a legaktívabb európai zenészek, fesztiválszervezők közül ítél oda évente egy személynek az osnabrücki Park-Lane Jazz Club a klasszikus jazz népszerűsítéséért végzett munkájáért, a "láng életben tartásáért". A művész ez alkalomból volt a KTV Múzsa magazinjának vendége.
2022.11.30

Német jazzdíjat kapott Ittzés Tamás

Különleges elismerésben részesült Ittzés Tamás, a kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band vezetője. Németországban átvette a Keeper of the Flame díjat, melyet a legaktívabb európai zenészek, fesztiválszervezők közül ítél oda évente egy személynek az osnabrücki Park-Lane Jazz Club a klasszikus jazz népszerűsítéséért végzett munkájáért, a "láng életben tartásáért".