Címke: Jánoshalma
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1909 találat
2024.01.16

Az egész család részt vett a drogkereskedelemben

A Kalocsai Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt vádat emelt egy miskei családdal – anyával, lányával és élettársaikkal – szemben, akik közel fél éven át kereskedtek „kristály” fantázianevű tudatmódosító szerrel Miskén. A család mellett az őket kristállyal ellátó jánoshalmi férfi és nő is a vádlottak padjára kerül.
2023.09.29

Dr. Szobonya Zoltánra emlékeztek Kecskeméten

Az 1956-os forradalom vértanújának, dr. Szobonya Zoltán halálának 65. évfordulója alkalmából három helyen tartottak megemlékezéseket és koszorúzást pénteken Kecskeméten. Elsőként a Neumann János Egyetem könyvtárában, majd a megyeházán, délután pedig a börtön épülete előtt emlékeztek a jánoshalmi és mélykúti forradalom egykori vezetőjére.
2023.09.18

Prostitúcióra kényszerítették gyerekkori ismerősüket

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség emberkereskedelem és kényszermunka, személyi szabadság megsértése, kitartottság, valamint hamis tanúzásra felhívás miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki a szeretőjével együtt egy iskolázatlan, családi kötődések nélküli ismerősüket prostituáltként dolgoztatta, majd amikor a nő ellenszegült, veréssel fenyegették és bezárták a bérelt apartmanba.
2023.07.13

Sok van a rovásukon

A jánoshalmi rendőrök vádemelést javasolnak két férfi ellen, akik több vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsíthatóak. Egyikük betörésekre, társa autófeltörésekre szakosodott, de volt közös balhéjuk is.