Címke: kábítószer
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2024.04.10

Futári fizetését kábítószer-kereskedelemmel egészítette ki

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki Kiskunfélegyházán több személy részére is rendszeresen értékesített marihuánát, valamint exstasy tablettákat. A vádlott az értékesítés céljából megvásárolt kábítószereket egy városszéli erdőben kialakított veremben tárolta, illetve annak közelében kannabisz palántákat is nevelt.
2024.03.12

Bekopogtatott egy kis drogért, de kellemetlen meglepetés érte a fiút

A kiskőrösi rendőrök házkutatást tartottak, amikor bekopogtak az ingatlanba. Az egyik nyomozó nyitott ajtót a gyanútlan fiatalkorúnak, aki történetesen épp kábítószert akart vásárolni. A segítőkész rendőr beinvitálta a vásárlót, aki legnagyobb megdöbbenésére a kereskedő helyett egy csapatrendőrrel találta magát egy szobában.
2024.01.30

Bedrogozva raboltak, 340 forintot zsákmányoltak

A Kecskeméti Járási Ügyészség rablás bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egy temető mellett sétáló fiatalembert berántottak a temető területére, ott körbevették és az értékeit követelték. A sértett hiába mondta, hogy csak pár száz forint van nála, a vádlottak a földre lökték és addig rángatták, amíg a zsebében lévő 340 forintot meg nem szerezték.
2024.01.29

Két év alatt 44 millió forintot keresett a kábítószer-kereskedő anya és fiai

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy kereskedő láncolat tizenöt tagjával – köztük egy anyával és két fiával – szemben, akik szervezetten, folyamatos beszerzési forrást biztosítva egymásnak, közel két éven át „zöldség”, „kóla”, „labda” álnéven kokaint, speedet, extasyt és marihuánát értékesítettek.
2023.12.12

Drogügy: több mint 200 rendőr csapott le egyidőben, 23 helyszínen

A Bács-Kiskun Vármegyei rendőrök a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Bűnügyi Támogató Osztályának munkatársainak, valamint a Baranya, Fejér, Csongrád-Csanád, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőreinek közreműködésével 2023. május 31-én hajnalban 23 helyszínen jelentek meg egyidőben.
2023.08.02

Toplistás magyar bűnözőket fogtak el Spanyolországban

Három, nemzetközileg körözött magyar férfit vettek őrizetbe a magyar és a spanyol hatóságok a napokban Spanyolországban, az elfogottakat Európa legkeresettebb bűnözői közé sorolták. A gyanú szerint Kecskemét külterületén professzionális marihuána telepet alakítottak ki. A társaság két tagja továbbra is bujkál.