Címke: Kecskeméti Járási Ügyészség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
732 találat
2024.07.10

Hamis vényeket gyártott, hogy altatóhoz jusson

A Kecskeméti Járási Ügyészség 511 rendbeli hamis magánokirat felhasználása, továbbá zsarolás miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki kitöltetlen vényeket szerzett, azokat hamis bélyegzővel lepecsételte és a volt élettársa aláírását ráhamisította azért, hogy altatóhoz jusson. Emellett volt élettársa családját magánéleti titkok közzétételével is megzsarolta.
2024.05.14

Hattagú embercsempész bandával szemben emeltek vádat

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt vádat emelt egy hattagú bandával szemben, akik a szerb-magyar államhatártól 10 migráns személy szállítását szervezték meg. A csempészett személyeket két autóval fuvarozták, a szállítás zavartalanságát pedig egy előfutó autóval biztosították. Az egyik autót a rendőrök Kerekegyházánál lekapcsolták, a másik autó azonban sikeresen eljutott a migránsokkal a nyugati határig.
2024.04.29

15 éves gyereket dolgoztattak, összepréselte a fiú kezét a flakonfúvó gép

A Kecskeméti Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés és gyermekmunka miatt vádat emelt két férfival szemben, akik munkaszerződés és munkavédelmi oktatás nélkül foglalkoztattak egy 15 éves fiút, akinek munkavégzés közben a kezei a flakonfúvó gép préspofái közé szorultak.
2024.03.27

Részegen randalírozott, hét autót rongált Kecskeméten meg egy kirgiz férfi

A Kecskeméti Járási Ügyészség rongálás bűntette, többrendbeli rongálás vétsége és garázdaság miatt vádat emelt egy kirgiz állampolgárságú férfival szemben, aki egy éjszakai italozást követően Kecskemét belvárosában hat gépjármű szélvédőjét betörte, míg egynek a visszapillantó tükrét rúgta le. A vádlott a hét autóban összesen több mint másfél millió forintot meghaladó kárt okozott.
2024.03.11

„A főnökkel meg van beszélve” - lottózókra utazott a két trükkös csaló

A Kecskeméti Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás miatt vádat emelt két férfival szemben, akik szerte az országban lottózókba betelefonálva az alkalmazottat a főnökre hivatkozva rávették arra, hogy a tét azonnali, személyes kifizetése nélkül vegyen fel számukra fogadást. Ígéretük ellenére a téteket utóbb nem rendezték, céljuk kizárólag a nyeremények megszerzése volt.