Címke: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.11.23

BENJAMÍN LABATUT: MANIAC - Olvasópróbának ad otthont a CAMPUS

Különleges programra várja a nézőket a Kecskeméti Nemzeti Színház egy rendhagyó helyszínen: a Neumann János Egyetemen ingyenes felolvasószínházi előadást tartanak többek közt Koltai-Nagy Balázs, Szabó Dorottya, Körtvélyessy Zsolt és Bori Réka színművészeink részvételével, Cseke Péter rendezésében. Az érdeklődők ajándék könyvvel térhetnek haza.
2023.11.19

A nemzet színésze, Csomós Mari is elment

Életének 81. évében, 2023. november 18-án hosszú betegség után elhunyt Csomós Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, a Radnóti Színház tagja, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a nemzet színésze. Színházban és filmekben egyaránt emlékezetes szerepeket alakított, Kecskeméten is sok szép sikert aratott. Mindig azt vallotta: a színház az élete.
2023.10.31

Hírös kecskemétiek pódiumbeszélgetés születésnapi meglepetéssel

Hétfő este folytatódott a Hírös kecskemétiek című sorozat a Kelemen László Kamaraszínházban. A 8 éve folyamatosan jelentkező pódiumbeszélgetésen Neuberger Gizella, W. Barna Erika és Csáky Lajos volt Kriskó János vendége, aki tegnap ünnepelte 70. születésnapját, így kivételesen a műsorvezetőt is meglepték ajándékokkal.
2023.10.02

Kiválóságait ünnepelte Kecskemét a Város Napján

Teljesen megtelt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház a Város Napja alkalmából megrendezett ünnepélyes gálán. Az eseményen Szemereyné Pataki Klaudia polgármester kiemelte, „Gyerekeink és unokáink itt fognak felnőni, az ő jövőjüket mi, együtt építjük. Ezért annyira fontos, hogy megőrizzük szellemiségünket és az azt éltető közösségünket.”