Címke: Kecskeméti TE
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.03.29

Tóth Ákos: Az eredmények tekintetében csalódás már nem érhet minket ebben a szezonban

A bajnokság hajrájához érünk a válogatott szünet után, kilenc forduló maradt hátra az OTP Bank Ligából, melynek idei kiírásában hosszú történelme legjobb szereplését is elérheti a Kecskeméti TE. Vasárnap 14:15-kor hazai pályán a Mezőkövesd ellen vág neki az utolsó szakasznak a csapat, amely előtt Tóth Ákossal, a klub sportigazgatójával jártunk körbe több témát.
2023.03.28

Kecskemétről Angliába, Angliából Kecskemétre

Négy éves kora óta focizik a Kecskemétnél, végigjárta a focisulit és a korosztályos csapatokat. Tizenhét évesen gondolt egy nagyot, és kiment Angliába tanulni, tapasztalatot szerezni. Tizenkilenc évesen jött haza, magabiztos nyelv- és focitudással, és 2019 nyarán az akkor harmadosztályú Kecskeméthez igazolt. Azt mondja, a nagy történet 2021 nyarán kezdődött Szabó István vezetőedző érkezésével. Szalai Gáborral, a Kecskeméti TE 22 éves hátvédjével beszélgettünk indulásról, angliai évekről, kecskeméti szárnyalásról és a profi foci gasztronómiájáról.
2023.03.07

Kecskeméti TE: Eredményes kettő körön vagyunk túl

Két teljes kör után a Kecskeméti TE továbbra is a második helyen áll a bajnokságban, és 22 forduló után szinte már teljesítette is a csapat a szezon előtt kitűzött célt, így bizakodva vághatnak neki az utolsó fordulóknak. Ennek apropóján összeszedtünk néhány érdekességet, folytatás vasárnap 14:05-kor a Vasas ellen hazai pályán.