Címke: kosárlabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
23 találat
2023.09.25

A Mercedes Kosárlabda Akadémia további két évig az akadémia címet viselheti

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia, a szövetség nyári elnökségi döntésének értelmében további két évig megszerezte újra a jogot, hogy az akadémia címet viselje – jelentette be Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára Kecskeméten, a kosárlabda akadémia szeptemberi évadnyitó ünnepségén.
2023.09.19

Fiatal csapattal, új légiósokkal vág neki a szezonnak a KTE kosárcsapata

Nagyszabású, jó hangulatú csapatbemutató eseményt tartott a Duna Aszfalt – DTKH Kecskemét kedd este az Ápoló Klubban. A fiatal kerettel rendelkező, három új külföldi légióst szerződtető csapat fő célja idén is a rájátszásba való bejutás. Az előző szezon legjobb játékosának a 12 éve Kecskeméten játszó válogatott kosarast, Karahodzsics Kemalt választották.
2023.09.13

Rajtunk áll! - Évet nyitott a Mercedes Kosárlabda Akadémia

Rajtunk áll! – szól a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia 2023-2024-es szezonjának csapatszlogenje. – A küldetésünk az, hogy minél több gyermek minőségi körülmények között sportolhasson – emelte ki az akadémia szerdai évnyitóján Ivkovicné Béres Tímea ügyvezető igazgató, aki hozzátette: fő szempont lesz a közösségépítés idén is, valamint az innováció és a sporttudományok bekapcsolása. Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke bejelentette: a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia már biztos, hogy újabb két évig megtarthatja az akadémiai címét.
2023.08.27

Második alkalommal rendezték meg az Adamik Ferenc Emléktornát

Második alkalommal rendezték meg az Adamik Ferenc Emléktornát a Mercedes-Benz Sport Akadémián augusztus 26-án. A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia U11-es és U12-es A és B lány csapatai mellett a Vasas, a Karcag, a Szolnok, a Baja, a Kecskeméti KC, valamint két fővárosi gárda a Csata DSE és a Török Flóris csapatai neveztek a rangossá váló eseményre.
2023.08.17

Sztojan Ivkovics lemondott válogatott szövetségi kapitányi tisztségéről

Tíz év után távozik a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjáról Sztojan Ivkovics. A szakember a három vereséggel záruló olimpiai előselejtező után csütörtökön tárgyalt a szövetség elnökével, Báder Mártonnal. „A csapattal már az előselejtező előtt közöltem a döntésemet, az elnök úrnak pedig elmondtam, hogy úgy érzem, velem nem tud ennél a szintnél magasabbra lépni ez a csapat, […]
2023.08.14

Elhunyt Probojáczné Túri Éva

78 éves korában elhunyt Probojáczné Túri Éva, a Kecskeméti Nyugdíjas Szövetség alelnöke, nyugdíjas pedagógus, iskolaigazgató, 42-szeres nemzeti válogatott kosárlabdázó. A szövetség ezekkel a szavakkal búcsúzott tőle: Egy önzetlen közösségi embert veszítettünk el, aki több évtizeden át dolgozott a város nyugdíjas közösségeiért.
2023.08.14

Kégel Tamás: Szép emlékként maradt meg bennem az Európa-bajnokság

A B divíziós kosárlabda Európa-bajnokságot július 22-e és 30-a között rendezték meg Portugáliában, Matosinhos városában. A csapat tagja volt Kégel Tamás, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia játékosa, aki jobb szereplést remélt, mint a 11. hely a 20 csapatos mezőnyben. Ennek ellenére szép emlékként maradt meg benne a viadal, amelynek mind a 8 mérkőzésén szerepelt, sőt Georgia ellen a csapat legjobbja volt.