Címke: KTE Kosár
Keresés
Dátum választó
Rendezés
116 találat
2023.06.08

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Van identitásunk, és ennek mentén dolgozunk tovább

A Magyar Kupában a 4., míg az élvonalbeli bajnokságban a 7. helyen végzett a 2022-23-as szezonban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A rutinos kosárlabdázókra és fiatal tehetségekre építő vezetőedző, Forray Gábor szerint sikeres évadot tudhatnak maguk mögött. Wittmann Krisztián csapatkapitány kiemelte a csapategységet, és termesztésen a szurkolókat, akik nélkül nem tudtak volna hétről hétre megfelelően teljesíteni a rendkívül kiélezett és intenzív évadban.
2023.05.10

KTE kosár: 100 fölött dobtak a fiatalok a szezon utolsó meccsén

A B-csoportos bajnokság zöld-csoportjának szezonzáró meccsén magabiztos sikert arattak Dusan Markovic tanítványai. Az U18-as csapat adta a gerincét ugyanis ezúttal is az KTE-Duna Aszfalt U23-nak, és 101 pontot dobtak a Nyíregyházának a fiatalok. A B-ligás bajnokságban így a 11. helyen zárt a KTE.
2023.05.04

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mindent megtesz az egyenlítésért szombaton

1-0-ra vezet a Szolnok az 5-8. helyekért folyó párharcban. Szerdán apróságokon múlt, hogy nem sikerült elvenni a pályaelőnyét a mély kerettel rendelkező Olajbányásznak. Szombaton 40 percen át kell fenntartani a koncentrációt, és akkor minden esély meglesz az egyenlítésre. Szurkolóink ne feledjék, hogy az eredeti időponttól eltérően egy órával később, 19.00 órától startol a szomszédvári ütközet.
2023.04.05

Idén is éremért játszhatunk a kupában

Izgalmakban gazdag ütközetben vívta ki a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőt, amelynek a fővárosi Tüskecsarnok ad otthont. Ellenfelük a Falco KC Szombathely lesz a szombaton 20 órakor kezdődő elődöntőben.