Címke: lakástűz
Keresés
Dátum választó
Rendezés
42 találat
2023.04.22

Kigyulladt egy ház Bugacon

A lángok az Ady Endre utcában csaptak fel, teljes terjedelmében égett egy ház tetőszerkezete. A kiskunfélegyházi, kecskeméti és a kiskunmajsai hivatásos és a bugaci önkéntes tűzoltók hat vízsugárral oltották a lángokat
2022.12.23

Lakástűz: nagyon vigyázzunk karácsonykor is!

Az adventi időszakban és karácsonykor jellemző, hogy megnő a lakástüzek száma. Az esetek többségében a lángok 1-2 négyzetméteres területet érintenek, azonban országosan szinte mindennap előfordul olyan eset, ahol teljesen kiég egy szoba, vagy az egész lakás. Azért nő ilyenkor a tüzek száma, mert többet vagyunk otthon. Nagyon fontos a megelőzés.
2022.12.10

Újabb áldozatot követelt egy lakástűz

Kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház egyik szobája csütörtök délután a Kecskeméthez tartozó Matkón, a Fő utcában. A város hivatásos tűzoltóinak a kiérkezésekor a lakóház egyik húsz négyzetméteres szobájában volt tűz, az ágy és annak környezete égett. A sűrű füsttel telítődött helyiségben egy embert találtak, akit kivittek az épületből, azonban a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett az életét megmenteni. Az épületet átvizsgálva a tűzoltók egy másik helyiségben egy elpusztult kutyát is találtak, valamint a házból egy gázpalackot is kivittek.