Címke: Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2435 találat
2023.03.09

Automatikusan készülnek az szja-bevallási tervezetek

Már évek óta külön kérés nélkül készíti el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. A folyamat automatikus, nem kell a kedvezményekre jogosító vagy a munkáltatói, kifizetői igazolásokat beküldeni a NAV-hoz, azt az adózónak kell megőriznie az öt éves elévülési idő végéig.
2023.02.14

NAV: az adózásról mindenkinek

Lépésről lépésre vezeti ügyfeleit az adóügyek megoldásához a NAV. A nav.gov.hu portálon már hozzáférhető az a tudástár, ami a különböző élethelyzetekben leggyakrabban előforduló adóügyekhez kínál érthető, tömör információkat, és egyes ügyekhez kapcsolódó, elektronikus ügyintézési felületeket is.
2023.02.09

A NAV nem kér igazolást a tervezethez

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal idén is külön kérés nélkül elkészíti több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. Tehát nem kell a kedvezményekre jogosító igazolásokat beküldeni a NAV-hoz és nem kell kérni a hivatalt a bevallás tervezetének elkészítésére sem.
2023.01.27

Újra kutyavásár a NAV-nál

Járőr-, kereső- és őrző-védő munkára kiképezhető kutyákat vásárol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A NAV honlapján megtalálhatóak azok a feltételek, amelyeknek meg kell felelnie az ebnek.
2023.01.26

Három kiló gazdátlan kannabisz

Minden bizonnyal a víztől óvta az áruját az a csempész, aki Tiszabecsnél, a határ mentén próbált elrejteni egy strapabíró, alaposan leragasztott csomagot, sikertelenül.