Címke: Scoregoal
Keresés
Dátum választó
Rendezés
263 találat
2023.03.26

Scoregoal: büszkén térhetnek haza U19-es válogatottjaink

Hollandiában szerepelt az U19-es magyar futsal-válogatott Eb-selejtezőkön, és a maximumot kihozva magukból veretlenül zárták a csoportot. Legyőzték a házigazdákat, majd döntetlent játszottak Spanyolországgal, utoljára de nem utolsó sorban pedig Andorrát fektették két vállra. A sors fintora, hogy sajnos ez sem volt elég a továbbjutáshoz, ugyanis a címvédő spanyolok jobb gólkülönbséggel nyerték a csoportot.
2023.03.03

Scoregoal: Dávid Richárd kétszer is betalált Izrael ellen

Hat gólt lőttünk csütörtökön Izraelben, ezzel megvan a második hely a vb-csoportban. Férfi futsalválogatottunk 6-1-re megnyerte izraeli világbajnoki selejtezőjét. A hat magyar gólból kettőt a Kecskeméten futsalozó Dávid Richárd jegyzett. Az egyiket megelőzően csapattársa, Pál Patrik adta a gólpasszt. Kedden a horvátokkal játszunk a debreceni Főnix Arénában.
2023.02.20

Scoregoal: válogatott meghívók érkeztek

Világbajnoki selejtezőkre készül február 25-től a magyar férfi futsalválogatott. Az SG Kecskemét Futsal csapatából hárman kaptak meghívást a nemzeti csapatba: Bencsik Roland, Biró Attila és Pál Patrik. A klub további két játékosa került még a tartalékok közé: Dávid Richárd és Rigó László.
2023.02.15

Scoregoal: nagy csata várható Debrecenben, a Magyar Kupában

A legjobb nyolc közé kerülés a tét pénteken az SG Kecskemét Futsal számára. A hírös városiak a hétfői, Nyíregyházán aratott sikerrel a bajnokságban biztosították 3. helyüket az alapszakaszban, ám a kupában ismét meg kell csillogtatni legjobb tudásukat.
2023.02.13

Scoregoal: az akarat és küzdés diadala Nyíregyházán

Kulcsjátékosait volt kénytelen nélkülözni sárga és piros lapos eltiltások miatt az SG Kecskemét Futsal alakulata a sorsdöntő alapszakasz zárófordulóban. A jelentősen megfiatalított kék oroszlánok azonban nagyot küzdve, végig irányítva a meccset behúzták a fontos győzelmet, és ezzel az alapszakasz 3. helyén zártak, így 4 egységet visznek magukkal a felsőházba.