Címke: SG Kecskemét Futsal
Keresés
Dátum választó
Rendezés
23 találat
2023.03.26

Scoregoal: büszkén térhetnek haza U19-es válogatottjaink

Hollandiában szerepelt az U19-es magyar futsal-válogatott Eb-selejtezőkön, és a maximumot kihozva magukból veretlenül zárták a csoportot. Legyőzték a házigazdákat, majd döntetlent játszottak Spanyolországgal, utoljára de nem utolsó sorban pedig Andorrát fektették két vállra. A sors fintora, hogy sajnos ez sem volt elég a továbbjutáshoz, ugyanis a címvédő spanyolok jobb gólkülönbséggel nyerték a csoportot.
2023.02.15

Scoregoal: nagy csata várható Debrecenben, a Magyar Kupában

A legjobb nyolc közé kerülés a tét pénteken az SG Kecskemét Futsal számára. A hírös városiak a hétfői, Nyíregyházán aratott sikerrel a bajnokságban biztosították 3. helyüket az alapszakaszban, ám a kupában ismét meg kell csillogtatni legjobb tudásukat.
2023.02.13

Scoregoal: az akarat és küzdés diadala Nyíregyházán

Kulcsjátékosait volt kénytelen nélkülözni sárga és piros lapos eltiltások miatt az SG Kecskemét Futsal alakulata a sorsdöntő alapszakasz zárófordulóban. A jelentősen megfiatalított kék oroszlánok azonban nagyot küzdve, végig irányítva a meccset behúzták a fontos győzelmet, és ezzel az alapszakasz 3. helyén zártak, így 4 egységet visznek magukkal a felsőházba.
2023.02.01

Mánya: Örülünk, hogy ország-világ előtt mutathatjuk meg magunkat

Nyolc meccs óta nem talált legyőzőre az SG Kecskemét Futsal csapata, és ezen fordulók alatt is csak egyszer hullajtottak pontokat az Aramis SE elleni döntetlennel. A román válogatott Mánya Szabolcs úgy véli, minden adott ahhoz, hogy vasárnap a Berettyóújfalu elleni tévés meccsen (M4Sport+ / Duna World , 20:00) is ponttal, pontokkal gazdagodjanak.
2023.01.19

Scoregoal: adomány az Autizmus Centrum javára

Az SG Kecskemét Futsal csapata december 22-én fontos meccset nyert meg a DEAC-cal szemben, és emellett egy nemes cél is vezérelte a kék oroszlánokat karácsony előtt. A meccs teljes jegybevételét felajánlották a Kecskeméti EGYMI Autizmus Centrum részére, illetve a további szurkolói felajánlásokat a klub kiegészítette.