Címke: sofőr
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.08.21

Halálos balesetet okozott az álló autóba fékezés nélkül belerohanó sofőr

A Kiskőrös és Akasztó közötti országúton fékezés nélkül belerohant az előtte balra kanyarodási szándék miatt várakozó és indexelő autóba egy férfi. A vétlen gépkocsi biztonsági övvel becsatolt utasa a baleset következtében elhunyt. A Kecskeméti Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt vádat a baleset okozója ellen.
2023.04.13

Ököllel verte a sofőrt, aki így betonoszlopnak hajtott, majd elmenekült

Végrehajtandó börtön büntetést kért a Kecskeméti Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki utasként egy szóváltás után a személygépkocsit vezető nőt ököllel fejbe verte. A sofőr védekezésül mindkét kezét felemelte és emiatt egy beton kerítésoszlopnak ütközött. Mint kiderült, agresszív utasát már sokadszorra tiltották el a vezetéstől.
2023.03.22

Kamionokat dézsmáltak a sofőrök segítségével

A Kecskeméti Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett pénzmosás, sikkasztás és bűnpártolás miatt emelt vádat abban az ügyben, amelyben egy testvérpár a társaik segítségével kamionokban szállított ömlesztett terményekből és gázolajból egy országúti parkolóban rendszeresen vásároltak kisebb-nagyobb tételeket a sofőröktől. A mintegy 2 millió forint értékű „fekete” áru eredetének igazolására valótlan tartalmú számlákat is próbáltak szerezni.