Címke: Sportmagazin
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.09.20

Lovas Gergely eXtremeMan volt a Sportmagazin vendége

Olaszországban vett részt közelmúltban eXtremeMan versenyen a kecskeméti Lovas Gergely. A nem mindennapi erőpróba keretében a 3800 méter úszva, 195 kilométert kerékpározva, valamit 42 kilométert futva kellett megtennie a fiatalembernek, hegyekben, 4700 méternyi szintkülönbséget legyőzve. A verseny nehézségét jelzi, hogy a 250 rutinos sportolóból 120 nem tudta teljesíteni a távokat. Lovas Gergely felkészüléséről, élményeiről és terveiről is beszélt a KTV hétfő esti Sportmagazinjában.
2023.09.13

Deák Márk, a KRC új vezetőedzője volt a Sportmagazin vendége

A kecskeméti röplabda csapat új vezetőedzője, Deák Márk volt a KTV hétfői Sportmagazinjának vendége. A műsorból többek között kiderült, hogy az újjáalakult csapatban egy kivételével minden játékos kecskeméti születésű. Mivel külföldi játékos nélkül, fiatal gárdával kezdik a szezont, nem tűztek ki maguk elé túlzott elvárásokat. -Azt várom el a fiúktól, hogy tőlük telhetően mindent megtegyenek - mondta a KTV-ben Deák Márk, aki elárulta azt is, hogy a Kecskeméti RC első meccse itthon lesz október elsején a Dági KSE ellen.     
2023.09.05

Sportmagazin: egyre többen neveznek a kecskeméti maratonra

16 év előkészítő munka eredményeként idén Kecskemét is csatlakozik a maratonfutás hazai helyszíneihez. Az érdeklődés már most jelentős a szeptember 24-én sorra kerülő esemény iránt, amelyen a 42 mellett 21, 14, 7, 3 illetve egy kilométeres távokon is lehet nevezni, akár a helyszínen is. Az erőpróba helyszíne a Benkó Zoltán Szabadidőközpont lesz. Az esemény kapcsán volt a KTV Sportmagazinjának vendége hétfőn este dr. Varga Tibor, a szervező IUSTITIA Egyesület elnöke.
2023.06.14

Adamik Zoltán volt a Sportmagazin vendége

Hazai és nemzetközi versenyeken is remek eredményeket értek el az elmúlt hónapokban a KARC-KESI atlétái. A részletekről beszélt a KTV Sportmagazinjában Adamik Zoltán, a KARC-KESI vezetőedzője, aki négy fiatal versenyzőt is visz majd a gyermek világjátékokra, amelynek helyszíne ezúttal Dél-Korea lesz.
2023.06.14

Dr. Vercz Tamás: új lehetőség nyílik a kecskeméti futsal számára

4. helyen végzett csoportjában az SG Kecskemét Futsal csapata. Az eredmény kapcsán dr. Vercz Tamás az SG Kecskemét Futsal ügyvezető elnöke a KTV Sportmagazinjában. A sportszakember azt mondta, vegyesek az érzései a befektetett munka miatt, de hangsúlyozta azt is, hogy a csapat a klub történetében először jutott be a legjobb négyközé. Az elnök szerint a tavasszal birtokba vett új sportcsarnok kapcsán, nagyobb hangsúlyt fog kapni az utánpótlás nevelés, amelynek nyomán 3-4 év múlva már helyi fiatalok kerülhetnek be a felnőttek közé.
2023.05.23

Sportmagazin: országos asztalitenisz torna lesz Kecskeméten

Országos asztalitenisz torna helyszíne lesz május 31-én Kecskemét, ahol a helyi sportolók mellett a legnagyobb hazai versenyzők is láthatóak majd. Erről is beszélt a KTV hétfői Sportmagazinjában Szabó Krisztián, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér vezetőedzője. A műsorban szó volt a tavalyi eredményekről és az idei kilátásokról is.
2023.05.09

Sportmagazin: olimpiai reményeiről beszélt Árvai Cintia kecskeméti súlyemelő

A 2024-es párizsi olimpián való részvétel sem elérhetetlen már Árvai Cintia kecskeméti súlyemelő számára, aki április végén a jereváni súlyemelő Európa-bajnokságon 101 kilogrammal országos alapcsúcsot döntött meg. A Kecskeméti TE Súlyemelő Szakosztályának versenyzője volt a hétfő Sportmagazin vendége, aki többek között az előtte álló feladatokról is beszélt Ferenczy Zoltán felelős szerkesztőnek.
2023.04.25

Egyetemi rögbi - Túri Pál és Járdi Ádám voltak a Sportmagazin vendégei

A Neumann János Egyetem Sportközpontjában rendezték vasárnap az Olimpiai 7-es Rögbi MEFOB országos döntőjét. A házigazda mellett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Debreceni Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem csapatai vettek részt a rangos tornán. Emellett leány bajnoki fordulót is rendeztek, így egész napos "rögbi ünnep" zajlott a GAMF kar pályáján, összesen közel 200 fiatal részvételével. Az események kapcsán volt a KTV Sportmagazinjának vendége Túri Pál és Járdi Ádám.
2023.04.19

Rómában futott maratont Baukó Ferenc

4 óra 11 perc alatt futotta le a római maraton Baukó Ferenc testnevelő tanár a közelmúltban. A sportember rendszeresen fut félmaratonokat is, a KTV Sportmagazinjában részletesen beszélt eredményeiről, a versenyekre való felkészüléséről és arról is, miért választotta végül ezt a sportágat.
2023.04.04

Jánosi István: reális cél néhány kecskeméti sportoló olimpiai részvétele

Jánosi István, Kecskemét frissen kinevezett sportért felelős tanácsnoka volt a KTV hétfő esti Sportmagazinjának vendége. A sportszakember a műsorban kiemelte, legfontosabb feladata a sportszervezet érdekeinek képviselete a közgyűlésben. Jánosi István kérdésre válaszolva azt mondta, hogy néhány kecskeméti sportoló esetében reális cél lehet az olimpiai részvétel, amelyre régóta vár már a vármegyeszékhely.
2023.03.17

50 éve tevékenykedik Kecskeméten Ludvigh Zoltán búvárúszó mesteredző

Pályájának kerek évfordulóit ünnepli idén Ludvigh Zoltán búvárúszó mesteredző. A Bay Béla-díjjal is kitüntetett sportszakember 40 éve mesteredző és 50 éve tevékenykedik Kecskeméten. Ludvigh Zoltán a KTV Sportmagazinjában a múltidézés mellett elárulta azt is, hogy jelenleg a sportág történelmének feldolgozásával foglalkozik, annak érdekében, hogy az megmaradjon az utókornak is.
2023.03.08

Dr. Filus Andor: nyáron kezdődhet el a Széktói Stadion pályájának teljes felújítása

Hamarosan folytatódik a Széktói Stadion felújítása. Erről beszélt a KTV Sportmagazinjában dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője. Mint a műsorból kiderült tavasszal születhet központi döntés a stadion újabb támogatásáról, amelynek nyomán nyáron elindulhat a teljes pályaszerkezet felújítása. A munkálatok 8 hetes időszakában fűthetővé teszik a területet, megoldják a vízelvezetést és új gyepszőnyeget alakítanak ki.
2023.01.18

Sportmagazin: Négy Nemzet Férfi Ifjúsági Kézilabda Torna zajlott Kecskeméten

A hétvégén négy csapatos utánpótlás tornát rendeztek Tiszakécskén illetve Kecskeméten. A három napos megmérettetésen az ifjúsági magyar válogatott, valamint Szerbia, Szlovénia és Spanyolország csapatai vettek részt. Vasárnap a megyeszékhely adott otthont a Szlovénia-Spanyolország illetve a Magyarország-Szerbia összecsapásnak. A torna felkészülés volt a nyári horvátországi VB-re – mondta a KTV Sportmagazinjában Vazul Zsolt, a KESI kézilabda szakosztályának utánpótlás igazgatója.
2023.01.10

Kecskeméti súlyemelő sikerek a KTV Sportmagazinjában

Országos bajnoki címet szerzett a KTE kecskeméti súlyemelő szakosztálya, az elmúlt 10 évben immár 7. alkalommal. A siker kapcsán volt a KTV hétfői Sportmagazinjának vendége Bálint Csaba vezetőedző. A műsorban a szép eredményekhez vezető út mellett szó volt a sportág nehézségeiről is, így például arról, mennyire nehéz a felnőtt korosztályba felkerülő versenyzők helyzete.
2022.12.13

Fiatal kecskeméti íjászok a KTV-ben

Kecskemét fiatal íjászai mutatkoztak be a KTV hétfői Sportmagazinjában. A sportágat 1959 óta jegyzik a megyeszékhelyen. A műsorban szó volt az idei eredményekről illetve az utánpótlásról is.