Címke: Széktói Stadion
Keresés
Dátum választó
Rendezés
361 találat
2023.05.26

Megvan az ezüst!

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A mérkőzés után átadták az érmeket a Széktói Stadionban, ezután pedig hajnalig tartó buli következett a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.
2023.05.13

Újra legyőztük a Ferencvárost

Szombat este az OTP Bank Liga 31. fordulójának rangadóján a második helyen álló Kecskeméti TE a bajnok Ferencvárost fogadta a Széktói Stadionban. A találkozón végig dominált Szabó István csapata, így megérdemelt győzelmet aratott.
2023.05.04

Minden jegy elkelt az FTC elleni meccsre

Biztossá vált, hogy a Paks után az FTC ellen is telt ház, 4.950 néző lesz majd a Széktói Stadionban. Csütörtökön az összes belépő gazdára talált, így a jegyértékesítés lezárult a találkozóra - közölte honlapján a Kecskeméti TE.
2023.04.28

Küzdöttünk, de ezúttal a Paks bizonyult jobbnak

Az OTP Bank liga 29. fordulójának nyitómérkőzésén a harmadik helyezett Paks látogatott a Széktói Stadionba, ahol telt ház, 4.950 néző fogadta a csapatokat. A találkozó remekül kezdődött a KTE számára, a félidőben kettővel vezettek a hazaiak, ám a szünet után a Paks Varga Barnabás mesterhármasával fordított, miután emberelőnybe került Vágó Levente kiállítása után.
2023.04.13

Támogatói ankéton összegezte az eredményeket a Kecskeméti TE vezetősége

Támogatói ankéton összegezte az idei szezon eddigi eredményeit és a közeljövő terveit a Kecskeméti TE vezetősége csütörtök délután. A Széktói Stadion klubtermében tartott tájékoztatón, majd az azt követő kötetlen beszélgetésen bőven volt mit ünnepelni. Mint elhangzott, a fő cél az NB I-ben való stabil, hosszútávú bennmaradás a fenntartható építkezés jegyében. A stadion gyepszőnyegének felújítása május végén kezdődhet el, amint vége a szezonnak.
2023.04.02

Kecskeméti TE: a Mezőkövesd ellen szakadtak meg sorozataink

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában a Mezőkövesd elleni hazai mérkőzéssel folytatta az NB I.-es küzdelmeket a Kecskeméti TE. Bár a KTE rengeteg helyzetet dolgozott ki, betalálni nem tudott, így a vendégek egyetlen góllal jobbnak bizonyultak. A Mezőkövesd az első csapat, amely a 2022/23-as szezonban győzni tudott a Széktói Stadionban. A KTE sorozatban 18 tétmeccs és 13 hónap után először kapott ki hazai környezetben, ezzel véget ért egy tíz mérkőzésből álló bajnoki veretlenségi sorozat is.
2023.03.08

Dr. Filus Andor: nyáron kezdődhet el a Széktói Stadion pályájának teljes felújítása

Hamarosan folytatódik a Széktói Stadion felújítása. Erről beszélt a KTV Sportmagazinjában dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője. Mint a műsorból kiderült tavasszal születhet központi döntés a stadion újabb támogatásáról, amelynek nyomán nyáron elindulhat a teljes pályaszerkezet felújítása. A munkálatok 8 hetes időszakában fűthetővé teszik a területet, megoldják a vízelvezetést és új gyepszőnyeget alakítanak ki.
2023.03.06

Már kaphatóak a Vasas elleni hazai meccs jegyei

A Kecskeméti TE a második helyről várhatja az OTP Bank Liga utolsó, harmadik körét. Az első mérkőzésre hazai pályán a Vasas ellen kerül sor március 12-én (vasárnap) 14:05-kor. A 23. fordulóban tehát az újoncok csatáznak majd, a jegyeket már most meg lehet vásárolni. Fontos hazai találkozó jön, legyünk minél többen most is a már teljesen nyitott Széktói Stadionban.