Címke: Szijjártó Péter
Keresés
Dátum választó
Rendezés
139 találat
2023.05.31

Megjelent a Hírös Gazdaság legújabb száma

Megjelent a Hírös Gazdaság új, összevont tavasz-nyári száma. A Kecskeméti Médiacentrum kiadványa a Dunszt Sportcsarnok közelmúltbeli átadása kapcsán – sok egyéb téma mellett – sorra veszi az utóbbi 10 év kecskeméti taós eredményeit is.
2023.05.08

Szijjártó Péter: elektromobilitás és atomenergia nélkül pusztán illúzió marad a Föld megőrzése

A járműipar elektromos átállása és atomenergia-beruházások nélkül mindössze illúzió marad, hogy mai formájában megőrizhetjük a bolygót utódaink számára, mivel ezek nélkül nem lehetséges a klímacélok elérése - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Abu-Dzabiban.
2023.04.27

„Nagyon szépen köszönjük! Megmentették az életünket!”

32 főt, köztük 7 magyart sikerült evakuálni Szudánból. A fegyveres konfliktus következtében kimenekítettek csütörtök éjjel 1 óra után landoltak a kecskeméti repülőbázison. A polgárháborús helyzet április 15-én alakult ki az országban. A magyar kormány legfőbb célja az volt, hogy a lehető leghamarabb hazahozzák a Szudánban rekedt magyarokat.
2023.04.13

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter volt a Közélet vendége

A külgazdasági és külügyminiszter volt a Kecskeméti Televízió mai Közélet című magazinjának vendége. Szijjártó Péter Kozák Polettel a Kecskeméti Médiacentrum főszerkesztőjével beszélgetett többek között a Mercedes gyár fejlesztéseiről és az orosz-ukrán háború hatásainak kérdésköréről. A műsorban szóba került még az energiabiztonság, a vármegyénkkel szomszédos paksi beruházás, valamint az orosz-ukrán háború hatásainak kérdésköre is.
2023.04.13

Állami kitüntetéssel ismerték el Christian Wolff munkáját

A magyar járműipar termelési, munkaerőpiaci és exportteljesítményének növekedését elősegítő, sikeres vezetői munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől csütörtökön a kecskeméti Városháza dísztermében.
2023.04.13

Szijjártó Péter Kecskeméten: megduplázódik a Mercedes-gyár gyártóterülete

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Kecskemétre látogatott ma (csütörtökön), hogy kitüntetést adjon át Christian Wolffnak, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának. A kecskeméti városházán megtartott átadó esemény előtt a miniszter, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester társaságában, megtekintette a Mercedes Benz-gyár új, épülő gyártócsarnokát, ahol Christian Wolff fogadta őket.
2022.12.08

45 millió eurós beruházást valósít meg a Nissin Foods Kecskeméten

Bővíti gyártási kapacitását a Nissin Foods. Az instant tésztaételeket gyártó japán cég Kecskeméten 45 millió eurós, azaz 18 milliárd forintos beruházást hajt végre – jelentették be ma (csütörtökön) a Külgazdasági és Külügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón. A beruházás keretében új gyártósor, új raktárépület létesül a kecskeméti gyárban, új munkahelyeket teremtve.