Címke: Szuhodovszki Soma
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.11.19

Magyarország legyőzte Montenegrót, ezzel csoportelsőként jutott ki az EB-re

A magyar labdarúgó-válogatott a második félidőben hátrányból fordítva 3-1-re legyőzte a vendég montenegrói csapatot a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportelsőként végzett és a második kalapból várhatja december 2-án a jövő évi kontinensviadal hamburgi sorsolását. A mérkőzésen két kecskeméti játékos, Horváth Krisztofer és Szuhodovszki Soma is pályára lépett.
2023.09.05

Átadta tavaly kiosztott díjait a HLSZ

Még a tavalyi szezonban osztotta ki díjait a Hivatásos Labdarúgók Szervezete az edzők és a játékosok szavazatai alapján, mely az elismerésben részesülőket egy gála keretein belül is köszöntötte hétfőn. A KTE több kategóriában is érdekelt volt, sőt, több győztest is adtak.
2023.08.31

Marco Rossi elismerősen beszélt a KTE újoncairól

Kedden Marco Rossi három KTE játékosnak is válogatott meghívót postázott, ezzel klubunk adja a legtöbb játékost a szeptemberi mérkőzésekre készülő keretbe. A szövetségi kapitány nagyon elismerősen beszélt két újoncunkról, Szuhodovszki Somáról és Horváth Krisztoferről is, akik Szalai Gáborral alkotják a kecskeméti triót.
2023.08.30

KTE: a válogatott kerettagokkal beszélgettünk

„Váratlanul ért, de nyilván nagyon örülök neki, hogy számít rám a mester. Ezért dolgozom mindennap. Ez a csapattársak és az itteni stáb nélkül ez nem jöhetett volna létre.” Ezt Horváth Krisztofer nyilatkozta, miután Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kedden kihirdette válogatott keretét, mely a Szerbia elleni Eb-selejtezőre, illetve a Csehország elleni felkészülési meccsre készülhet majd jövő héttől. A kapitány bejelentése történelmi pillanat a klub életében, ugyanis három játékosuk is bekerült a keretbe. Szalai Gábor mellett debütálhat a válogatottban Szuhodovszki Soma, illetve Horváth Krisztofer is.