A napokban gyűltek össze az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend tagjai a lajosmizsei Új Tanyacsárdában, hogy felidézzék a szervezet történetének elmúlt húsz évét. Garaczi János, a szervezet nagymestere elevenítette fel a két évtized eseményeit, és emlékezett meg az alapítóról, Benke Lászlóról, ezt követően elismerő oklevelek átadására került sor.
Kevés olyan étterem van Kecskemét környékén, ahol a szánkban érezhetjük az igazi vidéki ízt. Az Öreg és Új Tanyacsárda üzletvezetője maga keresi fel a helyi termelőket, tenyésztőket, hogy igazi kapirgálós házi tyúkból készüljön például az isteni újházi tyúkhúsleves. Többek közt ezt is megtudhatják a Kvalitás magazin legfrissebb riportjából!
Kevés olyan étterem van Kecskemét környékén, ahol a szánkban érezhetjük az igazi vidéki ízt. Az Öreg és Új Tanyacsárda üzletvezetője maga keresi fel a helyi termelőket, tenyésztőket, hogy igazi kapirgálós házi tyúkból készüljön például az isteni újházi tyúkhúsleves. Többek közt ezt is megtudhatják a Kvalitás magazin legfrissebb riportjából!
Kevés olyan étterem van Kecskemét környékén, ahol a szánkban érezhetjük az igazi vidéki ízt. Az Öreg és Új Tanyacsárda üzletvezetője maga keresi fel a helyi termelőket, tenyésztőket, hogy igazi kapirgálós házi tyúkból készüljön például az isteni újházi tyúkhúsleves. Többek közt ezt is megtudhatják a Kvalitás magazin legfrissebb riportjából!
Ismét megrendezte családi napját az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend hétfőn az Új Tanyacsárdában. A rend most kilenc új tagot avatott, akikről Garaczi János mesterszakács, nagymester elmondta, ők mindannyian már sokat tettek le az asztalra.
Garaczi János Venesz-díjas mesterszakács, a Tanyacsárda tulajdonosa nemcsak ízletes finomsággal érkezett a szegényekhez a Wojtyla Barátság Központba, hanem jó néhány postagalambot is hozott magával a népkonyha elindításának 18. évfordulója alkalmából. Szabadtéri előadása végén elengedte a madarakat, melyek néhány perc alatt hazaszálltak.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.