Elindult a Kerekegész programsorozat második évada

2023. 04. 05., 18:56
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 31 képet tartalmaz

A Kerekegész programsorozatot az egyetem lelkes hallgatói és oktatói szervezték 2022-ben, hogy a maguk területén kiemelkedő eredményeket elérő és társadalmilag meghatározó szerepet betöltő prominens személyekkel inspiráló és innovatív közegben cserélhessenek eszmét az egyetem hallgatói. A Kerekegész a generációk közti tudásátadás, a közös gondolkodás és véleményformálás miatt született, hiszen a szervezők szeretnének egy olyan hallgatói csoportot kialakítani, amely véleményt tud és szeretne is formálni eltérő témákkal kapcsolatban. Így történt ez a mai napon is, ugyanis a második évad első beszélgetésére ismét egy nagyon inspiráló személyt sikerült meghívni.

A Kerekegész mai vendége Gyarmati Fanni, a Diverzum egyik alapítója volt. A Diverzum Magyarország egyetlen diákkedvezményes platformja, amelyen regisztráció után igazolni kell, hogy a felhasználó még diák (a diákigazolvány „bemutatásával”). Mindezek után elérhetőek a kedvezmények: jellemzően 10-25 százalék között árkedvezmények vannak az oldalon. Vannak nagyon előnyös, de rövid ideig elérhető ún. villámkedvezmények is. Olyan márkák vannak az oldalon, mint a Puma, a Don Pepe, az Ecipő, a ShareNow, a New Balance, a Dorko, a Notino vagy a Bubbles mosodahálózat – egyszóval széles skálán mozog a felhozatal.

A legjobb az egészben, hogy a diákoknak a Diverzum ingyenes, a cég a partnereitől kapott 10 százalékos jutalékból szerez bevételt.

Fanni üzlettársával László Miklóssal a népszerű Cápák közöttben is szerepeltek, ahogy elmondásuk szerint meg is győzték az üzletembereket. Fanni és Miklós gimnáziumi barátokból lettek üzlettársak, 25 évesen pedig Magyarország legnagyobb diákkedvezmény-hálózatát vezetik. Nem véletlen tehát, hogy a hallgatók ilyen nagy számban megjelentek a beszélgetésen, ugyanis ennyi idősen ilyen sikereket elérni - valljuk be - mindenki álma lehet.