Archívum

Tóth Enikő

Keresés
Dátum választó
Rendezés
2023.03.28

Online tájékoztatót tartott az Iparkamara az NTAK kötelezettségéről

„Amit az NTAK-ról tudni érdemes” címmel tartott online tájékoztatót a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az online térben megrendezett előadás során a résztvevők megismerkedtek a vendéglátósok számára kötelező regisztráció folyamatával és áttekinthették az elérhető szoftvereket is.
2023.03.27

Szakmai előadássorozatot tartott az Iparkamara

Szakmai napot szervezett a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara HR vezetők és könyvelők klubja a mai napon, amelyen személyesen 12, online pedig közel 150 fő vett részt. Az előadássorozaton a hallgatók megismerhették az átalányadózással járó kötelezettségeket, a fontos határidőket és a NAV Ügyfélportáljának megújult felületét.
2023.03.23

Kecskeméten nyílt tárlata Jankovszky Györgynek

A mai napon nyílt meg Jankovszky György A rejtőzködő Neoavantgárd című tárlata Kecskeméten, a Magyar Fotográfiai Múzeumban.
2023.03.19

Fülöpszállási csapaté lett Magyarország étele

Az MTI szombat este számolt be arról, hogy a Székekpuszta Ifjai csapatának kiskunsági préselt malacarc étele nyerte a versenyt, ez lett Magyarország étele 2023-ban. A verseny második helyezettje a kecskeméti Vincent Restaurant & Pastry által nevezett Vincent csapat lett Bíbor hajnal elnevezésű ételsorával. A harmadik helyen a szabadszállási Zöld Ász fogadó által nevezett Róna Ászai nevű csapat végzett Csonkatányér nevű ételkompozíciójával.
2023.03.18

Egyéves születésnapját ünnepli az Erdőpark

Az Erdőpark egyéves születésnapját ünnepelte a Zöld Küldetés Egyesület összetartó közössége. A több száz önkéntes összefogásával az egy év alatt, 35 ezer csemetével gazdagodott a terület.
2023.03.10

Bagoly Esték

2023.02.25

Már 10. éve farsangol együtt a Trizoli Egyesület

Idén 10. alkalommal állt össze a színes társaság a Főtéren egy közös farsangi futásra. Az eseményen minden évben a fogyatékkal élők és az ép sportkedvelők közösen futnak egy szerpentin-kört, ezzel is erősítve a társadalmi esélyegyenlőséget. A futás után meleg teával, fánkokkal és süteményekkel ünnepeltek a sportolók.