Élmények minden korosztálynak a Szebb Élet Játszókertben

2023. 04. 24., 10:32
A „Szebb Élet Játszókert” Kecskemét mellett, a Ballószög tanya 157/c szám alatt nyitja meg kapuit május 1-jén. A Játszókert a környék egyik legmodernebb élménytere lesz, amely Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 10 km-re, Budapesttől pedig mindössze 60 percre található.

Az egész családnak kikapcsolódást nyújtó játszókertet Tóth Márta álmodta meg, aki csapatával együtt hónapok óta azon dolgozik, hogy a 2.500 négyzetméteren felépülő rendezvényhelyszínen akár születésnapi partikat, családi rendezvényeket, nyári táborokat vagy céges reggeliket, csapatépítőket is lehessen tartani. – Nem csupán egy létesítmény felépítésére vállalkoztunk, hanem egy több és különböző elemekből és lehetőségekből álló komplex rendezvényhelyszínt alkottunk meg – emelte ki a tulajdonos.

A Szebb Élet Játszókert élmény lesz az egész családnak: a babáknak, kisebb gyerekeknek babypark, készségfejlesztő játékok, mini légvárak, motorok állnak rendelkezésre. A nagyobbakat lézeres NERF pálya, elektromos kisautó pálya, LEGO box, X-box asztal, trambulinok, célbadobó box, sportpálya, csocsó, roller, játszótér, projektor, ping­-pong várja. A felnőttek ugyancsak használhatják a lézeres NERF pályát, a csocsót és a ping-pong játékokat, de egy pókerasztal is várja a játékosokat – mondta el Tóth Márta. Hozzátette: a belépőjegy megvásárlásával az összes játék szabadon használható, kivéve a célbadobós játékot, amire külön kell majd jegyet váltani, ám  minden játékos nyereményt kap.

A szülők, kísérők részére a kényelmüket szem előtt tartva a Játszókert közepén kialakítottak egy helyet, ahonnan minden játékelem jól látható lesz. Itt komfortos kerti bútorokon frissítőket, kávét kortyolgatva, hatalmas napernyők alatt tarthatják szemmel a szülők a gyermekeiket. „Fontos viszont megjegyezni, hogy a gyerekek csak szülői felügyelet mellett használhatják a játékszereket, az esetleges sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni” – mondta el a tulajdonos.

„Azért, hogy magas szinten láthassuk vendégül a Játszókertbe kilátogatókat, saját meleg ételes és természetesen széles választékú édességes büfével igyekszünk változatossá tenni fogadásukat” – fűzte hozzá Tóth Márta, aki hozzátette: a gyerekek kedvenceit vették elsősorban figyelembe, ezért nem maradhatott le az étlapról a gofri, a minifánk, a retro csavaros fagyi, a vattacukor és a pattogatott kukorica sem.

A Játszókert nyitónapja május 1-jén lesz, amikor is reggel 9 órakor májusfa állítással és a Kecskeméti Kodály Iskola néptánc tanszakos növendékeinek táncműsorával kezdetét veszi az egész napos programsorozat. Őket 10 órakor a nap sztárfellépőinek műsora: az Arany Elefánt- és 14. Budapesti Cirkuszfesztivál -díjasa a 10 tagú Richter Kevin Csoport akrobatikus előadása követ. Később Michael Zorzan diabolózsonglőr mutatja be műsorát, majd ebéd után Szabó Krisztián bűvész szórakoztatja a gyerekeket, akik ezután mini discoban és zenés vetélkedőn vehetnek részt. Mindezek mellett egész nap kiegészítő programok sokaságával készülünk: a többi közt igényes kézműves foglalkozásokkal, szelfifal fotózások lehetőségeivel, ingyenes csillámtetoválással” – sorolta a nap programjait Tóth Márta.  

„A Szebb Élet Játszókert mint rendezvényhelyszín ahogyan említettem családi események, születésnapi partik, ballagások, üzleti reggelik, termékbemutatók és az iskolai szünetekben táborok megtartására is alkalmas és bérelhető lesz, és ezeknek a programoknak a teljes lebonyolítását vállaljuk” – mondta el a tulajdonos. Hozzátette: az év folyamán lesznek kiemelt eseményeik, külön figyelmet fordítanak ugyanis az Anyák Napjára, a Gyereknapra, a nyári zenés partikra, az év második felében pedig a hagyományőrzést előtérbe helyezve Szüreti felvonulást és bálat, később halloween-i majd Mikulás-váró partit, adventi forgatagot rendeznek.

A Játszókert szezonálisan működik a nyári időszakban májustól októberig, a téli időszakban pedig a nagyobb eseményeket a kertben elhelyezett fűtött, 100 nm-es rendezvénysátorban lehet megtartani.

A Szebb Élet Játszókert aktualitásait a www.szebbszocszov.hu oldalon lehet nyomon követni, de érdemes csatlakozni a Facebook, Instagram és Tik-tok közösségi felületeikhez is a friss információkért.

Nyitvatartás

Hétfő: ZÁRVA 
Kedd-Péntek 09:00 – 19:00 
Hétvégén (szombat-vasárnap) 09:00 -19:00

Telefonos információ: +36 30 140 4979 
Cím: Szebb Élet Játszókert Kecskemét, Ballószög tanya 157/C 
(Beretvás köz vége, Helvécia felé) 
GPS: ( 46,8659977, 19,6300001)

(x)