Címke: Ballószög
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.04.06

Hármas átadó ünnepet tartott Ballószög

Három fontos projektnek is ma tartotta közös átadó ünnepségét Ballószög Önkormányzata. A településen a nemrég megvalósult Bem-Dózsa utcai csomópont fejlesztésnek, egy új autóbuszöbölnek és az általános iskola új ebédlőjének is örülhetnek a helyiek. A fejlesztések értéke meghaladja a 170 millió forintot.
2023.02.19

Áramszünet lesz Kecskemét több városrészében

Ballószög, Kadafalva, Bethlenváros, Felsőcsalános több részét is érintik azok az áramszünetek, amelyeket a napokban jelentett be a szolgáltató. Amennyiben kora este sem áll helyre a szolgáltatás, akkor a fogyasztóknak a 62/565-600-as telefonszámot kell hívniuk. Mutatjuk az érintett utcákat és időpontokat:
2023.02.18

Harminc csapat mérkőzött meg a VI. Ballószögi Kolbásztöltő Versenyen

Kolbász, hurka, töpörtyű és sok más finomság csalogatta a vendégeket szombaton a hatodik alkalommal megrendezett ballószögi Kolbásztöltő Versenyre. A rendezvény a hagyományaink felélesztését, a népszokások bemutatását célozta meg, emellett azonban a jó hangulatú baráti találkozásokról is szól. Idén harminc csapat, munkahelyi kollektíva vagy baráti társaság nevezett, vállalva, hogy a helyszínen saját hagyományaik, receptjeik alapján, kézi […]
2023.02.10

Milliárdos víziközműhálózat-fejlesztés indult Kecskeméten és Ballószögön

Nagyrészt uniós támogatással indul közel kétmilliárdos ivóvízhálózat fejlesztési program Kecskeméten és Ballószögön, a BÁCSVÍZ Zrt. koordinálásával. A mai projektnyitón elhangzottak szerint a fejlesztés hálózat korszerűsítést, csővezeték cseréket, energetikai fejlesztéseket tartalmaz és Kecskemét lakosságának mintegy felét érinti. A jelentős forgalomkorlátozással is járó kivitelező munkáknak október végéig kell befejeződniük.