Fának hajtott és szörnyethalt egy várandós nő Kecskemét közelében, kisbabáját sikerült megmenteni

2023. 11. 22., 12:14
Árokba hajtott és fának ütközött egy személyautó a Kecskemét és az M5-os autópálya között húzódó Korhánközi úton, azaz az 53102-es úton. Egy várandós nő szenvedett balesetet, aki belehalt sérüléseibe. Kisbabáját azonban megmentették.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 33 képet tartalmaz

A balesetnél a kecskeméti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit, és segédkezett a mentők munkájában. Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frissítés!

Mint a Baon.hu megtudta, egy várandós nő szenvedett balesetet. A hírportál szerint a kismama nem mutatott életjeleket, egy, a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését. Hiába küzdöttek érte, nem sikerült megmenteni az életét. A két mentőhelikopterrel és két mentőautóval a helyszínre érkező mentőknek, illetve a szintén riasztott koraszülöttmentőknek azonnali döntést kellett hozniuk: végül császármetszést végeztek a helyszínen.

A császármetszés sikeres volt, a portál úgy tudja, a csecsemőt is újra kellett éleszteni a helyszínen. Az emberfeletti küzdelemnek köszönhetően végül a kisbabát stabil keringéssel szállították kórházba.