Halálos autóbaleset történt Kisteleken

2024. 02. 29., 19:39
Egy férfi életét vesztette és női utasa megsérült, amikor villanyoszlopnak csapódott egy személyautó Kisteleken, az 5-ös főúton. Információnk szerint a Kossuth utcán haladt a kocsi, amikor eddig ismeretlen okból letért, és az útszéli villanyoszlopnak csapódott.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 20 képet tartalmaz

Az ott lakók csak a nagy csattanásra figyeltek fel, azonnal odasiettek, és a füstölő autót látták a villanyoszlopnál. A kocsit vezető idős férfin próbáltak meg segíteni egy másik sofőrrel. A diszpécser utasítása alapján az életfunkciókat akarták megnézni, szívhangot és pulzust próbáltak keresni, de az idős ember életjelet nem mutatott.

Közben a kiérkező mentők átvették a bácsit, akinek mintegy húszperces újraélesztése nem sikerült, a helyszínen elhunyt. Az autóban mellette ült felesége is, aki könnyebben sérült meg, de sokkos állapota miatt a mentők elszállították.

A baleset miatt egy időre teljesen lezárták a helyszínt, az ütközés okát és körülményeit a rendőrség még vizsgálja. Az ütközéstől a villanyoszlop is megsérült, annak cseréjét a szakemberek végzik.