Címke: autó
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.03.27

Részegen randalírozott, hét autót rongált Kecskeméten meg egy kirgiz férfi

A Kecskeméti Járási Ügyészség rongálás bűntette, többrendbeli rongálás vétsége és garázdaság miatt vádat emelt egy kirgiz állampolgárságú férfival szemben, aki egy éjszakai italozást követően Kecskemét belvárosában hat gépjármű szélvédőjét betörte, míg egynek a visszapillantó tükrét rúgta le. A vádlott a hét autóban összesen több mint másfél millió forintot meghaladó kárt okozott.
2024.03.07

Oldalára borult egy teherautó Kecskemét közelében az M5-ösön

Csomagokat szállító pótkocsis teherautó borult árokba az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében. Az olasz rendszámú teherautó Szeged felé haladt, amikor vezetője valószínű elaludt, letért a sztrádáról, majd az útszéli árokba hajtott, ahol oldalára borult. Információnk szerint a járműben két férfi utazott, ők kisebb zúzódásokkal megúszták a balesetet, és a felborult szerelvényből még ki tudtak mászni.
2024.02.29

Halálos autóbaleset történt Kisteleken

Egy férfi életét vesztette és női utasa megsérült, amikor villanyoszlopnak csapódott egy személyautó Kisteleken, az 5-ös főúton. Információnk szerint a Kossuth utcán haladt a kocsi, amikor eddig ismeretlen okból letért, és az útszéli villanyoszlopnak csapódott.