Halálos baleset Fischerbócsánál az 54-es főúton

2023. 02. 21., 14:38
Két jármű frontálisan összeütközött az 54-es főúton Fischerbócsa térségében kedden koradélután. Az egyik jármű sofőrje az életét vesztette. Jelenleg teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, de az érintett útszakaszon található parkolón keresztül a forgalom lassú, de folyamatos - közölte a rendőrség 14 óra után nem sokkal.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 20 képet tartalmaz

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. február 21-én 13 óra 30 perc körül az 54-es számú főút 30-as kilométerénél - Fischerbócsa térségében - két jármű frontálisan összeütközött. Az egyik autó sofőrje a karambol során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, további két ember megsérült. Egy harmadik személykocsi is érintett a balesetben; ennek a sofőrje elkerülte ugyan a járművekkel való ütközést, de amikor a kormányt félrerántotta, nekiment egy fának.

Jelenleg teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, de az érintett útszakaszon található parkolón keresztül a forgalom lassú, de folyamatos.

Információink szerint a helyszínre riasztott kiskunhalasi és kiskőrösi hivatásos, valamint soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint egy embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.