Címke: 54-es főút
Keresés
Dátum választó
Rendezés
56 találat
2024.05.27

Megszűnt az útlezárás az 54-es főúton Bócsánál a reggeli halálos baleset után

Megszűnt az útlezárás az 54-es főúton Bócsa térségében, miután a rendőrség befejezte a reggeli halálos baleset utáni helyszínelést - közölte a rendőrség hétfőn 12 óra után néhány perccel. A helyszínen korán reggel két halálos áldozatot követelő baleset történt, ezután kellett lezárni az utat teljes szélességében.
2023.03.05

Két autó ütközött az 54-es főúton Jakabszállásnál

Két személyautó ütközött össze vasárnap délután az 54-es főút 18-as kilométerénél Jakabszállás közelében - közölte a katasztrófavédelem. A kecskeméti hivatásos tűzoltóknak két embert feszítővágó segítségével kellett kiszabadítani. A mentők is a helyszínen vannak, információink szerint egy embert újra kellett éleszteni, és van két további sérült. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.
2023.02.21

Halálos baleset Fischerbócsánál az 54-es főúton

Két jármű frontálisan összeütközött az 54-es főúton Fischerbócsa térségében kedden koradélután. Az egyik jármű sofőrje az életét vesztette. Jelenleg teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, de az érintett útszakaszon található parkolón keresztül a forgalom lassú, de folyamatos - közölte a rendőrség 14 óra után nem sokkal.