Brutális baleset az M5-ösön: egy halott és hat sérült

2023. 01. 05., 16:52
Egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet az M5-ösön Táborfalva magasságában csütörtök délután. Egy ember meghalt, többen megsérültek. Az autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Lajosmizsénél terelik.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 32 képet tartalmaz

FRISS:

A szinte teljesen összeroncsolódott autót korábban a rendőrök igazoltatni akarták, de többszöri felszólításra sem volt hajlandó megállni. Mint kiderült, a gépjárműben összesen nyolcan utaztak, ebből hét személy külföldi volt. A baleset során 1 ember meghalt, 3 súlyosan, 3 pedig könnyebben megsérült. A helyszínre a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, továbbá öt mentőautó és két mentőhelikopter érkezett.

A rendőrség helikoptert is bevetett az elmenekült sofőr felkutatására, akit később megtaláltak. Mint kiderült, a sofőr szintén sérülést szenvedett.

A baleset helyszínén félpályás útlezárásra kell számítani, ezért érdemes kerülni.

Korábban írtuk:

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni 2022. január 5-én délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán.

A jármű a rendőrök többszöri jelzésének ellenére nem állt meg, Táborfalva magasságában lehaladt az útról és egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi tartózkodott, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült.