Hamarosan megnyit Kecskemét legújabb vendéglátóhelye

2023. 11. 15., 20:44
Benkó Zoltán Szabadidőközpont munkatársai folyamatosan a park szépítésén, fejlesztésén dolgoznak. A törekvésben társakat is találtak. Hamarosan nyit Kecskemét legtermészetközelibb vendéglátóhelye különleges panorámával.
A galéria 15 képet tartalmaz

A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban folyamatosan azon dolgoznak, hogy fejlesszék a meglévő szolgáltatásokat és bővítsék a kínálatot. Ennek a részeként a közelmúltban átadták a Kölyökdomb játszótér projekt keretében az erdei játszóteret. A nagyszabású játszótér fejlesztés célja, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban létrehozzanak egy olyan teret, ahol a mozgássérült és értelmi sérült fiatalok együtt játszhatnak egészséges társaikkal.

A Kecskemét túlzások nélkül egyik legszebb helyén épült vendéglátóhelyet a Kecskeméti Televízió stábja még a hivatalos átadó előtt megnézhette. A Café Plázs teraszáról nemcsak a Vízmű dombra, hanem a tóra is tökéletes a kilátás. Ezzel akár reggel beleférhet bárkinek egy cappuccino, és egy szendvics is. Utána cukrászdaként vagy business barként is felkereshetjük a helyet, délben egy pizzára vagy egy könnyed ételre is betérhetünk, majd este koktélokat kínálnak a vendégeknek – sorolta fel a lehetőségeket Zsíros László, a Café Plázs ügyvezetője. Az a cél, hogy egy igazi közösségi találkozóhellyé váljanak. A korszerű épületet napelemmel látták el, amihez egy komoly akkumulátor is csatlakozik, így szinte önfenntartó lesz energetikai szempontból.