Címke: Benkó Zoltán Szabadidőközpont
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2022.12.16

A lakosság számára is nyitott a jégpálya

Már a lakosság részére is elérhető a Benkó Zoltán Szabadidőközpontnál található fedett jégpálya csarnok. A sportolók edzése mellett iskolásokat fogadnak napközben korcsolyázásra. Szombaton, illetve vasárnap pedig bárki felmehet a jégre.
2022.12.15

KunCross: az év leglátványosabb kerékpárversenye Kecskeméten

December 18-án rendezik a Cyclocross Magyar Kupa zárófutamát, a Kecskeméten. A Benkó Zoltán Szabadidőparkban nagyon sok izgalmas téli bringaversenyt láthattunk már, legutóbb Vas Kata Blanka és testvére, Barnabás is eredményesen szántotta a tóparti homokot az ország elitjével egyetemben. Mindenképp érdemes szombaton kilátogatni a KunCross elnevezésű egésznapos versenyre, mert az nem csak a résztvevők, de a nézők számára is rendkívül izgalmas.
2022.12.05

Adventi kocogás a dombnál

A második gyertyagyújtás előtt voltak néhányan, akik kocogással, mások futással töltötték a délelőttöt. Sem farkas-ordító hideg, sem hó(golyó) nem volt (korábbi versenyek elnevezése), így az ünnepi várakozás lett a névadó. Az esemény elnevezése jól kapcsolódott a versenyközponthoz, mely Az Utolsó Napok Szentjei Jézus Krisztus Egyházának gyülekezeti terme volt. A hangulatot pedig a Patai család (Andrea, Béla és Mira) felajánlásának köszönhetően meleg kakaó és foszlós kalács fokozta.