Címke: Benkó Zoltán Szabadidőközpont
Keresés
Dátum választó
Rendezés
19 találat
2023.05.30

Ilyen volt a pénteki fociünnep Kecskeméten

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A szurkolók egész este ünnepeltek a csapattal a Benkó Zoltán Szabadidő Központban.
2023.05.26

Megvan az ezüst!

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A mérkőzés után átadták az érmeket a Széktói Stadionban, ezután pedig hajnalig tartó buli következett a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.
2023.05.02

Fejlődő horgászlehetőségek a szabadidőparkban

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont népszerű kirándulóhely mind a kecskemétiek, mind az idelátogatók számára. A szabadidőpark területéből 30 hektár vízfelület, amely szinte horgászparadicsom. A tó komplex lehetőségeket kínál a horgászok számára, amelyeket folyamatosan fejlesztenek.
2023.04.28

Szemétszedési akció a szabadidőközpontban

Idén is szemétszedési akciót szervez a Benkó Zoltán Szabadidőközpont területén a Wojtyla Barátság Központ és a Porta Egyesület. A program hagyományos célja, hogy Kecskemét egyik ékkövét megtisztítsák a szeméttől a tavaszi-nyári időszakban.