Hárman ütköztek az 52-esen, Kecskemétnél, teljes az útzár - Frissítve

2023. 05. 20., 10:48
FRISSÍTVE: 2023. 05. 20., 19:09
Hármas karambol történt az 52-es főúton, a Kecskemét közelében történt baleset miatt teljesen lezárják az utat.
A galéria 7 képet tartalmaz

Összeütközött három személyautó Kecskemét közelében, az 52-es főút 8-as kilométerénél. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek közül kettő árokba hajtott, egy pedig félig az úttesten állt meg. A helyszínen dolgoznak a mentők is. A baleset miatt teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Helyszíni tudósítónk arról számolt be, hogy mindhárom sofőr megsérült a balesetben. A friss információk szerint Kecskemét felől haladt a sötét szürke autó, amikor balra nagy ívben egy földútra akart lekanyarodni. Megállt, de a mögötte lévő piros autót vezető nő ezt későn vette észre, elkezdte előzni és ekkor ütköztek össze. Ettől az első kocsi az úton megpördült, és a már álló autóba  belecsapódott a Solt felől érkező világos szürke autó. A nagy erejű ütközéstől a piros kocsi az útszéli árokba sodródott, majd egy fának ütközött.

Fotó: Donka Ferenc (A képre kattintva újabb galéria nyílik!)

A világos szürke autó szintén az árokban állt meg, míg a harmadik gépkocsi az út szélén állt meg. Információnk szerint a három autóban csak a vezetők ültek, a pirosat egy nő vezette, míg a másik kettőt férfiak, a mentők mindhárom személyt kórházba szállították. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították. A helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Egy 100 méterre dolgozó idős úr elmondta, hogy a kertben dolgozott, amikor azt látta, hogy az autó be akar kanyarodni, utána már csak a nagy csattanást hallotta, majd megint egy csattanást.