Hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékozott meg a rendőrség

2022. 12. 06., 14:56
Rászoruló családokat támogat a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. Harmadik éve szervezik meg a „GYERMEKKARÁCSONY” cipősdoboz akciót, mellyel a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát szeretnék szebbé tenni. Az ajándékcsomagokat ma délelőtt adták át a Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének.
A galéria 8 képet tartalmaz

Több mint 100ajándékcsomag gyűlt össze a Balesetmegelőzési Bizottság „GYERMEKKARÁCSONY” cipősdoboz akciójára, melyhez idén az ARGOS Kutyaiskola tagjai is csatlakoztak. Az ajándékokat Lipóthné Komjáti Andrea, a Vöröskereszt Megyei Igazgatója vette át, aki elmondta: a több gyerekes családokhoz juttatják el a csomagokat. Hozzátette: a rendszeres élelmiszer adományok mellett nagy öröm, hogy játékokkal, használati eszközökkel, vagyis igazi meglepetésekkel is segíthetik a rászoruló gyerekeket.  

Adományokra nem csak karácsonykor, hanem egész évben szükség van, hiszen megyeszerte több száz rászoruló családot támogat rendszeresen a szervezet – tette hozzá. A Hírös Agórában is várják az adományokat, - jó állapotú játékokat, mesekönyvet, tisztálkodási szereket  - a Csillagszóró cipősdoboz akció keretében.